Showbyznys

20. října 2023 12:22

Josef Šťastna

Škrtla ho jako věc, co se nevejde do kufru. Agáta kvůli Dopitovi obětovala kámoše

Agáta Hanychová je přesvědčená, že nyní už vztah s Mirkem Dopitou musí vyjít! A také pro klid u domácího krbu dělá úplně všechno. Nyní ukončila spolupráci se svým manažerem a kamarádem Josefem Koudelkou. Na jeho místo se totiž dere Dopita. Koudelka ale tvrdí, že chtěl skončit sám.

Není tajemstvím, že Mirek Dopita k nejbohatším Čechům rozhodně nepatří a každá koruna je dobrá. Agáta rozhodla, že svému současnému milenci najde práci a došla k nápadu, že Mirka pověří, aby se jí staral o sociální sítě. To byla dosud práce Josefa Koudelky, ale pohodový Pepíno prostě musí z kola ven.

„S Pepínem jsme se po dlouhé době rozešli pracovně. Pepíno zůstává můj kámoš, ale na Instagramu už pro mě nepracuje, takže to teď budu dělat já a občas mi s tím bude pomáhat pan Dopita, takže všichni buďte trpěliví,“ sdělila Agáta na svém Instagramu a nezdálo se, že by Pepína nějak litovala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Agáta Hanychová

Agáta asi věří, že takové radikální kroky pomohou k tomu, aby jim vztah s Dopitou vydržel alespoň dva roky. Odborníci na mezilidské vztahy ale varují, že zaměstnat někoho, s kým zrovna spíte, nemusí být vždy ideální nápad.

Pepínova první reakce

Pepíno si nechce připustit, že by ho Agáta vyškrtla jako věc, která se před dovolenou nevejde do kufru. Novinářům proto tvrdí, že odešel sám a rád.

„Od Agáty jsem se rozhodl odejít já. Potřeboval jsem po osmi letech změnu. I nadále zůstáváme v nepracovním kontaktu,“ tvrdil Koudelka v rozhovoru pro web Super.cz.

Podívejte se, jak začínal vztah Agáty a Jaromíra Soukupa:

Sdílejte článek
Štítky vztah kufr Miroslav Dopita Agáta Hanychová Josef Koudelka

Přečtěte si také