Virály

27. června 2023 14:15

redakce Prima Lajk

Slavná Pokimane vysvětlila, proč nehodlá opustit Twitch. Vážně je konkurence tak špatná?

Streamerka Pokimane vysvětlila, proč nehodlá přejít ke konkurenci. Může za to chabá konkurence?

Jen co streamovací platforma Kick, která podle všemožných spekulací funguje především jako pračka peněz z hazardních her, získala díky lukrativní smlouvě slavného streamera xQcho, rozjely se ihned debaty o tom, který další významný influencer opustí Twitch a zamíří na Kick za toxickým Adinem Rossem a spol.

Nakonec Kick přivedl ještě Amouranth a údajně nás v budoucích týdnech a měsících čekají i další podpisy. Kdo se ale naopak prakticky ihned nechal slyšet, že o Kick nestojí, byla známá streamerka Pokimane.

Pokimane v jednoduchosti řekla, že na Kick nechce, protože nedisponuje tak kvalitním zázemím, moderátoři na něm neodvádějí tak dobrou práci, nedodržuje se tam ani těch pár pravidel, co tam existuje, a ona tak zkrátka odmítá poškodit svoji dobrou reputaci a pošpinit si morálku jenom proto, že by měla o trochu víc peněz. A nestálo by to za to, ani kdyby jí nabídli třeba 10 milionů dolarů. Inu je hezké vědět, že aspoň někteří velcí streameři mají zásady.

Nicméně její slova se neobešla bez odezvy a vzápětí to tak schytala jak od bránící se Amouranth, tak xQcho. Že by se trefila do citlivého místa?

Sdílejte článek

Přečtěte si také