Virály

2. května 2023 15:17

redakce Prima Lajk

Slavný streamer Kai Cenat vyhrožuje Twitchi, že odejde. Jakou si klade podmínku?

Kai Cenat oznámil, že jeho působení na Twitchi se může chýlit ke konci, pakliže platforma znovu udělá tuto věc.

Slavná streamovací ikona Kai Cenat pohrozila, že opustí Twitch, pakliže dostane další ban od platformy, která jej naposledy zhruba dva týdny zpátky na sedm dní odstavila od jeho účtu. Důvodem bylo tehdy šíření sexuálního obsahu spojeného s aktivitou v herním GTA. Cenat se tak docela jednoznačně provinil proti pravidlům, momentálně tak spíš vsází na to, že je pro Twitch až příliš důležitý na to, aby se jej zbavili nadobro. Otázkou je, na kolik procent si je svou teorií jistý a jestli to hodlá opravdu otestovat.

Cenat přitom nemusí být daleko od pravdy. Díky únorovém subathonu se stal nejsledovanějším a nejpředplácenějším streamerem v historii platformy. Jen o pár dní později v březnu obdržel cenu pro streamera roku a od té doby získal řadu spoluprací a podporu několika dalších streamerů, tak i několika celebrit.

Ačkoliv je tak pro Twitch jednoznačně velkým tahákem – a konkurenční Kick by za něj pochopitelně dal nemalé jmění – v minulosti už pár podobných streamerů takhle vyhrožovat zkoušelo, nikdy to pro ně ale nedopadlo dobře. Většinou z platformy nakonec zmizeli a s tím zmizela i jejich obří sledovanost, protože lidé zkrátka stále považují Twitch za tu jedinou plnohodnotnou streamovací platformu. Cenat by si tohle měl uvědomit a raději neprovokovat, aby nakonec nedopadl podobně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také