Youtubeři

11. července 2023 10:50

redakce Prima Lajk

Slavný youtuber Logan Paul se zasnoubil se sexy modelkou. Co dojemného řekl o své nastávající?

Youtuber Logan Paul se zasnoubil. Ano mu řekla slavná modelka.

Je to oficiální, Logan Paul a modelka Nina Agdal se zasnoubili. Pár šťastnou zprávu oznámil nejprve na Instagramu, později youtuber zveřejnil také video, ve kterém celou věc dále rozvádí, přičemž do něj zahrnul také záběry natočené zhruba dvanáct hodin od momentu, kdy se s modelkou poprvé seznámil. Už tehdy pak prohlásil, že si dívku jednou vezme.

Nakonec se mu přáno splnilo, a před pár dny si tak oba u jezera Como v Itálii řekli své ano. Modelka k tomu uvedla, že se s Loganem od počátku cítila jako s nejlepším kamarádem. Už první setkání prý bylo, jako by se znali roky. Od té chvíle věděla, že je youtuber její spřízněnou duší.

Nutno dodat, že od seznámení s modelkou se Paulovi dařilo držet se stranou většiny kontroverzí, na rozdíl od svého bratra Jakea tak sekal latinu a po změně kariéry a zaměření se na profesionální wrestling už se ani tolik nezapojovala do budování svého youtuberského kanálu. Agdal, která předtím randila delší dobu s Leonardem DiCapriem, mezitím patří mezi jedny z nejúspěšnějších modelek současnosti.

Sdílejte článek
Štítky Leonardo DiCaprio Itálie Instagram youtuber Logan Paul Nina Agdal

Přečtěte si také