Videa

29. srpna 2023 10:00

Petra Jaroševská

Soutěžící v Prostřeno! najdou nahé fotky o šestnáct let mladší partnerky hostitele

Hlavolam - Prostřeno! S28 (2)

Úterního hostitele Reného přihlásila do Prostřeno! o šestnáct let mladší přítelkyně. Ta se před kamerou mihne hned několikrát a zejména její fotografie zaujmou pánskou část osazenstva. Jakub z ní téměř nespustí zrak.

Úterní hostitel René z Libereckého kraje sám sebe popisuje jako výbušného cholerika a skutečně během jeho večera nastanou situace, kdy ztratí nervy. Kupodivu to ale nebude ve chvíli, kdy mu partnerku Martinu na fotografiích budou okukovat dvacetiletí soupeři. Martina Reného přihlásila do Prostřeno!, protože dobře a často vaří. Ji samotnou to moc nebaví. Po pondělním večeru u Jakuba se mezi soutěžícími profiluje jako taktik Renáta a všimli si toho i ostatní. Podle Evy se u stolu příliš vyptává. René je na hosty připraven a vytasí se dokonce s receptem, který sám vymyslel – masovými koulemi plněnými sýrem a zeleninou. Dál bude na menu brokolicový krém, plněná vejce a dortík ze sušenek a krému s názvem citronové pokušení.

Přítelkyně si na vaření netroufla, před kamerou se ovšem ukáže. Umyje partnerovi před vařením nádobí a před příchodem hostů utře prach. I když je René ve svých téměř padesáti letech zkušený kuchař, při příchodu si hosté všimnou jeho nervozity. Předkrm z avokáda s domácím pečivem bude mít úspěch a Jakub podotkne, že je hostitel ve stresu úplně zbytečně. K polévce bude mít připomínky hlavně Renáta. Podle ní by krém zvládlo uvařit i malé dítě. Před hlavním chodem následuje šmejdění. Jak na prima+ a vpodvečer na obrazovce uvidíte, největší překvapení bude čekat v ložnici.

Podívejte se na šmejdění v ložnici:

Fotky v plavkách potěší i ženy

Na zdi má hostitel pověšené fotky z rekonstrukce kuchyně, a především spousta fotek z letní dovolené. Reného partnerka Martina na jedné fotce špulí zadek v tangách, na další je rovnou nahoře bez. Z toho bude na větvi především Jakub. „Zaujala mě tam jedna pikantní věc, a to byla jeho žena nahoře bez. Osobně bych si to tam takhle nedal, ale René je možná fajnšmekr a nechal si ji tam,“ komentuje. „Většinou fotky vybírám já, které si tam chci dát,“ vysvětluje René, kdo rozhodl o tom, jaké fotky se návštěvě ukážou. A nejen pánové si přijdou na své. „On vypadá dobře v plavkách, viď?“ ptá se Renáta Evy, která se nezmůže na slovo.

A zábava ještě nekončí. René si připravil několik kovových hlavolamů, které mají soupeři vyřešit. Jak můžete vidět ve videu v úvodu článku, netrpělivá Renáta by po chvíli nejraději všechny kovové drátky rozpojila násilím. Jak se René vyrovná s pubertálními poznámkami soupeřů? A kolik dostane za své snažení bodů?

Sledujte Prostřeno! každý všední den v 17:50 na Primě. Minulé epizody si můžete připomenout v našem ARCHIVU a na prima+

Sdílejte článek
Štítky vaření soutěž nahota Prostřeno! recept nahé fotky prima+ Prostřeno: týden 28. 8. - 1. 9. 2023: Liberecký kraj

Přečtěte si také