Virály

17. května 2023 17:24

Milan Rozšafný

Starostlivá maminka chce vědět, zda jsou její děti v pořádku. Muž jí posílá tyto geniální fotky

Tenhle vtipálek asi nebude patřit mezi partnery či tatínky roku. Díky své dokonalé práci s Photoshopem si však získal statisíce fanoušků.

Každý správný rodič chce za každé situace vědět, zda jsou děti v pořádku. Jenže pro fotografa a internetového vtipálka Kennyho Deusse je to spíš příležitost, jak si udělat ze své drahé polovičky legraci. Kdykoliv mu jeho partnerka z práce napíše a zeptá se ho, zda jsou děti v pohodě, on místo kladné jednoduché odpovědi pošle nazpátek fotografii, z níž by se většině rodičů zastavilo srdce. Jeho přítelkyně ovšem už naštěstí ví, jakého provokatéra má doma.

Kenny jí totiž vždy pošle fotku jejich dětí v extrémně nebezpečně situaci, která vypadá díky Photoshopu i díky jeho fotografickým zkušenostem mnohdy takřka reálně. Hlavně jsou však fotky extrémně vtipné a ani po dlouhé době posílání podobných fórku Kennymu nedocházejí nápady na situace, v nichž by mohl své děti „ohrozit“. A jeho ratolesti mu v jeho vtípcích s radostí pomáhají. Prostě tatínek k pohledání a galerie, která pobaví snad každého rodiče.

Sdílejte článek
Štítky otec děti Photoshop Kenny Deuss

Přečtěte si také