Virály

25. července 2023 21:13

redakce Prima Lajk

Stevard zachránil novomanželům líbánky. Nevěsta si totiž zapomněla cestovní pas doma!

O nevěřitelném štěstí může hovořit páreček novomanželů, kteří se vydali na své líbánky. Nevěsta si totiž v letadle uvědomila, že nemá cestovní pas.

Plánování svatby už je samo o sobě poměrně stresující záležitostí. Když už ale máte den D za sebou, konečně můžete vypustit veškeré povinnosti a na místě už je pouze těšení se na romantické chvilky s vaší drahou polovičkou. No, i když ani to občas nevyjde. Jaká noční můra může nastat v tomto případě? Že si zapomenete přibalit cestovní pas! Ostatně to se stalo také pasažérce Lawryn Fellwock, která spolu s manželem letěla leteckou společností Delta na mezinárodní letiště do San Juan v Portoriku. Když byli ve vzduchu, zjistila, že pas nechala doma ve skříni. Dvojice plánovala po příletu nastoupit na luxusní loď, se kterou se měli plavit v mezinárodních vodách. Právě tam by ji už ale bez pasu nepustili. V rámci USA mohou rezidenti cestovat pouze s občanským průkazem.

A právě tady do jejich příběhu vstupuje stevard Dusty Dills, který se novomanželům rozhodl pomoci a zachránit tak jejich líbánky. Sestra Lawryn přivezla její pas na letiště v Detroitu, kde ho předala Dustymu. Ten s sebou pas odvezl na letiště v Atlantě, kde ho předal dalšímu členovi posádky, který naštěstí mířil do cílové destinace novomanželů. „Je jednoduché dělat to, co se od vás během dne očekává. Ale já jsem se vždycky sám sebe snažil ptát: Co můžu udělat, abych někomu zlepšil život?“ prohlásil stevard Dills. Na konci tedy vše dobře dopadlo a Lawryn svůj pas získala zpátky a dvojice mohla pokračovat v líbánkách. Manželé svému zachránci vyjádřili obrovskou vděčnosti a nechali se slyšet, že se jim díky tomu navrátila „víra v lidstvo“, což pro ně byl ten nejlepší svatební dar.

Sdílejte článek
Štítky letadlo letuška cestovní pas líbanky virály stevard Lawryn Fellwock Dusty Dills

Přečtěte si také