Virály

28. června 2023 11:42

redakce Prima Lajk

Streamerka Amouranth na poslední chvíli zrušila účast v bojovém turnaji. Jaké má zdravotní potíže?

Slavná streamerka Amouranth se španělského bojového turnaje nakonec nezúčastní. Důvodem jsou údajně zdravotní potíže.

Ve Španělsku se za pár dní bude konat v pořadí už několikáté kolo turnaje La Velada pořádaného španělskou internetovou celebritou Ibaiem Llanosem. Tentokrát to mělo být ovšem speciální především proto, že se zápasu měla zúčastnit také slavná americká streamerka Amouranth. Ta se nyní však na poslední chvíli z turnaje omluvila, důvodem jsou její zdravotní komplikace.

Amouranth s fanoušky běžně svůj zdravotní stav nesdílí, v tomhle případě ale učinila výjimku, aby odhalila, že v současné době řeší pozdní stadium selhání vaječníků. Kaitlyn „Amouranth“ Siragusa o situaci podle všeho věděla už začátkem května, tehdy jí ale doktoři informovali, že by zápas neměl představovat žádné riziko.

Jenže situace se zhoršila a Amouranth nyní čelí možnosti, že by v budoucnu nemusela moct mít děti. A pokud by navíc do zápasu nastoupila a došlo k dalšímu zranění, riskovala by i mnohem víc. Fanouškům se tak na sociálních sítích omluvila s tím, že doufá, že se třeba jednoho dne v budoucnu turnaje přece jen zúčastní.

Sdílejte článek

Přečtěte si také