Virály

2. července 2023 16:50

redakce Prima Lajk

Streamerka Amouranth řekla, že by svou dceru podpořila v OnlyFans. Proč by jí to nevadilo?

Streamerka a modelka OnlyFans Amouranth prohlásila, že by svou dceru v takové práci podpořila. V čem je podle ní výhoda takového zaměstnání?

Amouranth, která se ve skutečnosti jmenuje Kaitlyn Siragusa, si na platformě OnlyFans vydělává pořádný balík. Prozradila, že jsou to částky kolem deseti tisíc dolarů. V přímém přenosu občas vysílá i takzvaný „spánkový stream“, kdy lidi platí za to, že se mohou dívat na to, jak spí.

Připadá vám to divné? Nedivíme se. Ale proti gustu.. V rámci rozhovoru v podcastu The Iced Coffee Hour dostala otázku, zda by jí nevadilo, kdyby takovou práci dělala její budoucí dcera. Amouranth v tom má jasno, nevadilo. „Může to dělat z pohodlí domova. Nemusí chodit ven a vystavovat sama sebe nepříjemným situacím, aby si vydělala peníze,“ prohlásila. „Může dělat cokoliv, s čím bude v pohodě. Dává jí to možnost práce odkudkoliv bez toho, aniž by se musela cítit jako otrok, který musí chodit do práce od 9 do 5,“ pokračovala s vysvětlováním, proč je podle ní tato práce skvělá.

Sdílejte článek
Štítky žena sexy OnlyFans Amouranth streamerka

Přečtěte si také