Virály

19. května 2023 15:11

redakce Prima Lajk

Streamerka Amouranth vydala vlastní umělou inteligenci. Uspokojí potřeby každého fanouška

Slavná streamerka Amouranth vydala vlastní umělou inteligenci s cílem uspokojit potřeby všech jejích fanoušků. Co dokáže?

Umělá inteligence je žhavé téma nejen ve světě technologií, ale pomalu už i mimo něj. Nedávno jsme například psali o jisté OnlyFans modelce, která vydala vlastní umělou inteligenci, jež prý dokáže komunikovat s fanoušky stejným stylem, jako by to byla samotná modelka. Za pár dolarů měsíčně tak lidé mohou mít virtuální přítelkyni, která si s nimi bude povídat o všem, co je napadne. No a přesně něco takového teď rozjíždí i slavná streamerka Amouranth.

Její nová umělá inteligence zvaná AI Amouranth prý může fanouškům pokládat otázky, zahrnuje taky hlasové odpovědi namluvené samotnou streamerkou, a pakliže si někdo bude chtít povídat o něčem, ehm, lechtivějším, AI Amouranth jim ochotně vyhoví.

Každopádně nedávno nečekaně zabanovaná streamerka a velice úspěšná OnlyFans modelka spouští svého chatbota na platformě Forever Voice AI v pátek 19. a zve všechny, aby si možnosti této speciální umělé inteligence vyzkoušeli na vlastní pěst.

Sdílejte článek

Přečtěte si také