Videa

13. listopadu 2023 10:00

Petra Jaroševská

Takhle křičí pornohvězda strachy. Rika Fane při útoku fretky v Prostřeno! dostane šok

Šílený šok - Prostřeno! S28 (56)

Ve speciálu Prostřeno! se tento týden poperou o výhru hvězdy, které jsou úspěšné na sociálních sítích. V pondělí se k plotně postaví zpěvák Dominik Grey, který uvaří v bytě plném smrdutých zvířátek, která budou obtěžovat hosty neustálým kousáním.

Pondělní hostitel, zpěvák, influencer a tiktoker Dominik Grey vaří v bytě byznys partnera a svého kamaráda. Ti dva mu budou také pomáhat při vaření. Menu přitom nezvolil složité. Připraví marinované krevety s bagetou, hráškový krém, gnocchi s kuřecím masem a špenátem a jako sladkou tečku domácí dortíček. U stolu se tento týden sejde s módní návrhářkou Dominikou Sedláčkovou, ve středu s hvězdou filmů pro dospělé a údajnou milenkou Karlose Vémoly Rikou Fane, ve čtvrtek s milovníkem sportu a MMA Tomášem Chlupem a v pátek fotografem Petrem Gebauerem.

Po bytě budou celý večer nekontrolovaně pobíhat čtyři fretky. Těm se zřejmě nově příchozí hosté nelíbí, protože si okamžitě označkují teritorium a bytem se bude linout zápach výkalů. „Bylo to dosti zmatečné, fretky utíkaly ze dveří, vykakaly se u dveří,“ komentuje situaci Petr. Nejvíc mu vadí, že se Dominik nesnažil situaci napravit, neomluvil se, i když věděl, že to hostům vadí.

Podívejte se na video, ve kterém Rika přichází do nevábně vonícího bytu:

Ovlivní obtěžování hostů bodování?

Jelikož jsou soutěžící v cizím bytě, zašmejdí si alespoň v pár osobních věcech, které jim Dominik připravil. Mimo jiné si přečtou jeho nápady na texty, které jsou někdy romantické a někdy docela temné. Překvapí je, jak rozporuplná osobnost zpěvák je. On jim pak vysvětlí, že se v textech vypisuje ze vztahů. Soutěžící se však shodnou na tom, že Dominikovu tvorbu a písničky doposud vůbec neznali.

Jak uvidíte vpodvečer na prima+ a na obrazovkách, během hlavního chodu, na který si hosté počkají, je budou obtěžovat fretky. Neustále je budou kousat do nohou a ani po stížnostech s tím hostitel nic neudělá. Během dezertu se Rika po útoku nelítostné šelmy lekne a vykřikne. „Docela mě mrzelo, že se nezeptal, jestli to někomu vadí nebo nevadí. Tenhle incident se odrazí na bodování, protože jsem dostala šílený šok,“ hodnotí situaci hvězda filmu pro dospělé. Při zábavě se hosté budou pokoušet složit píseň o Prostřeno! Jak celý večer dopadne a jak si hosté padnou do noty uvidíte vpodvečer na prima+ a na obrazovkách

Sledujte Prostřeno! každý všední den v 17:50 na Primě. Minulé epizody si můžete připomenout v našem ARCHIVU a na prima+

Sdílejte článek

Přečtěte si také