Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

6 největších chyb podle Pohlreicha: Grilovat s umělými marinádami je hnus!

skrivaa. Publikováno: 25.05.2015
Šéfkuchař a hvězda pořadů Ano, šéfe! nebo Rozpal to, šéfe! Zdeněk Pohlreich nám prozradil, co považuje za největší prohřešky, které dělají Češi v kuchyni. A grilování si vzal na paškál jako první!

reklama

"U grilování je asi největší chyba, když lidi používaj komerčně vyrobený marinády a omáčky,"  říká znechuceně Pohlreich. Kritizuje i pověstnou čecháčkovskou oblibu uvařit velké množství jídla a přejídat se.

Poučku, že by se maso před grilováním nemělo umývat, ale Pohlreich nepotvrzuje. "Na grilu je maso samozřejmě vystaveno 200 °C, takže se asi spolehlivě zbaví nějakých mikroorganismů. Ale pokud ho přece jen umyjete, tak je potřeba ho před grilováním pořádně osušit."

Úsměvy rozdává i do samotných jídel.

Kritik Pohlreich: Nesnáším vietnamská bistra i čínské restaurace! Podívejte se proč

Rozpal to, šéfe! Zdeněk Pohlreich má nový pořad - Obrázek 1

Pohlreich: Jestli láska prochází žaludkem? To by některé ženské nesměly vkročit do kuchyně!


reklama