Videa

30. července 2015 11:16

Tereza Javorová

ŠOK! Tereza Kerndlová se rozešla s dlouholetým partnerem. Ale vydala nový sexy klip

klip_kerndlová

Ovšem ne ve skutečnosti, ale jen v novém videoklipu k singlu Nejsme To My. Tereza je totiž šťastně vdaná za svého muže Reného Mayera a nic nenasvědčuje tomu, že by k takovému rozpadu mělo dojít.

K rozchodu tak došlo pouze ve zmiňovaném klipu. Jde o spojení českého rappera El Nina a Terezy, kteří do světa vypouštějí tento singl a videoklip, ve kterém se dva mladí lidé rozcházejí, ale ani jeden z nich v podstatě neví proč. Jak se samotní protagonisté ujali těchto rolí se můžete podívat v premiérové ochutnávce právě teď a tady.

Videoklip se natáčel v centru Prahy a na Slapské přehradě, kde se kvůli natáčení musela dokonce zastavovat doprava. Skladbu napsal a zprodukoval Chris Neal, který stojí například za Terezinými hity jako Schody z nebe, Přísahám, Tepe Srdce Mý a další. Text napsal El Nino s Tereziným mužem René Mayerem, s nímž Tereza v příštích dnech oslaví dvouleté výročí svatby.

“Teď jsem měla chvíli tvůrčí pauzu, kterou jsme využili k přípravě nových singlů a videoklipů. Takže Nejsme To My nebude poslední,” říká Tereza.

“Je pravdou, že se Tereza do duetů moc nežene, ale to není tím, že by neměla nabídky. Jen se snaží vybírat tak, aby to bylo přirozené. Posledním jejím duetem byla píseň Klid, Mír a Pokora se slovenskou hudební ikonou Richardem Müllerem,” dodává k tomu Mayer.

Skladba i videoklip Nejsme To My mají rozhodně šanci na úspěch. Uvidíme ale, zda se přiblíží ke sledovanosti populárních Schodů z nebe, které dnes už za více jak 16 miliónů shlédnutí a Terezu vynesly na pozici nejhledanějšího českého interpreta za posledních 10 let na kanále YouTube.