Ideální velikost prsou konečně odhalena! Nemáte je právě vy?

Jakou velikost by měla mít ideální prsa?

Muži otevřeně promluvili o tom, jaká je podle nich ideální velikost prsou! Ženská ňadra mohou mít nejrůznější tvary, o nich ale řeč nebyla. Tým výzkumníků se totiž snažil zjistit odpověď na otázku, jaká je jejich ideální velikost. Právě na to se ptali tisícovky Američanů a tisícovky Evropanů, kteří se podělili se svými názory o jejich preferencích. A jaké přinesl výzkum výsledky?

Mužské preference jsou jasné. Absolutními vítězi se stala prsa, na něž pasuje podprsenka s košíčky velikosti C. To je zároveň průměrná velikost ňader u Američanek a Evropanek. Pro tuto velikost hlasovalo 54 % mužů, za nejideálnější ji zároveň považuje i 60 % žen. Třetina z dotazovaných si pak myslí, že jsou ještě lepší větší velikosti, jen 11 % pak preferuje spíše plošší hrudník. Nejméně atraktivně se jeví košíčky velikosti AA, které nejsou ideální ani pro jedno procento mužů.

Odpověď na tuto otázku hledal již dříve průzkum, který se uskutečnil na Karlově Univerzitě v Praze. Ten přinesl totožné výsledky s tím aktuálním. Muži tak podle obou studií preferují středně velká prsa, za nimi se umístila ta větší a na posledním místě malá ňadra. Důvodem může být kromě estetického potěšení také fakt, že ženy s většim popsím mají větší level estrogenu, což znamená, že jsou více plodné.

Podívejte se na prsa té nejideálnější velikosti do naší galerie:

Sdílejte článek

Přečtěte si také