O čem ženy nejčastěji sní během sexu? Odpověď vás šokuje!

Většinou o tom nemluví, ale tohle ženy během sexu skutečně chtějí!

Když dojde na sex, ženská fantazie je bezbřehá. Nedávno se v jedné internetové diskuzi rozjela zajímavá debata, kde se ženy svěřovaly s tím, co by si přály, aby jejich partneři během sexu dělali. Do diskuze se nakonec zapojily tisíce žen. A jaký přinesl tento improvizovaný průzkum výsledky?

Největším přáním, které se v diskuzi objevilo, bylo, aby jejich partneři dělali více hluku. "Potřebujeme, abyste také vydávali zvuky, protože jen tak poznáme, co máte rádi. Ať už sténáním nebo mluvením - prostě nás nějak směřujte," zněl jeden z příspěvků, pod nímž se nacházely tisíce souhlasných reakcí. Naopak se ženám vůbec nelíbí, když jede jejich partner od začátku jako sbíječka.

Problémy shledávají ženy také v použití prstů během sexu. "Vaše prsty jsou vážně velmi špatná náhrada za váš penis," sděluje upřímně jedna z účastnic diskuze. Ženy totiž daleko více ocení, když jejich partneři používají prsty spíše k masáži klitorisu než k vrážení dovnitř a ven. Dále poukazují na to, že to, co vzrušovalo partnerovu ex, nemusí působit i na ně. "Měla jsem přítele, který mi neustále divně masíroval spodní stranu mých kolenou," směje se jedna diskutující.

A nakonec ještě jedna klasika - mnoho žen by si totiž přálo, aby se muži daleko více zaměřovali na předehru. A nemyslí tím hned klitoris. Chtěli by, aby se daleko více s partnerem hladili, líbali nebo masírovali prsa. Diskutující také hojně upozorňovaly na to, že by chtěly, aby si muži uvědomili, že ne všechny jsou schopné vyvrcholit během penetrace. Proto je pro ně důležitý i jiný druh stimulace.

Sdílejte článek
Štítky Sex Ženy klitoris sex fantazie

Přečtěte si také