Sex a vztahy

28. prosince 2016 10:09

Tereza Javorová

ODHALENÍ: Tohle je ta největší chyba, kterou muži dělají v posteli! Kvůli ní jsou za špatné milence. Dopouštíte se jí taky?

Na tohle už nikdy nezapomeňte!

Muži si často myslí, že čím větší budou mít svaly, delší nádobíčko či tučnjší konto, tím bdou přitažlivější a atraktivnější. V posteli přitom ženy vyžadují úplně jiné věci! A možná zklameme všechny ty, kteří pečlivě studovali Kámásútru a sexuální techniky. Ženám ve skutečnosti ze spokojenému milostnému prožitku stačí jediná věc. Pomazlit se po sexu.

Podle studie mezi 2 400 ženami vyšlo najevo, že aby žena sex ohodnotila jako uspokojující, nebo dokonce přijemný až skvělý, potřebuje po sexu 6 až 10 minut mazlení a hlazení. Podle vědců se tato potřeba dá přirovnat i k nutnosti předehry.

Chvíle po sexu jsou pro ženy velmi důležité, neboť se po aktu často cítí zranitelné a rozkolísané hormony jim zamávají s psychikou. V prvním pár minutách tak potřebují obejmout, aby se uklidnili a milostný zážitek si "dožily". Díky chvilkovému mazlení pak ženy samotný sex hodnotí daleko pozitivněji. Navíc se tím upevní pouto mezi partnery.

Pánové, příště se tak ihned nezačněte oblékat s tím, že už musíte běžet, ale těch pár minut jí věnujte. Budete pro ni díky tomu sexuálním bohem.

---

Podívejte se do galerie na nejvíc sexy muže Instagramu!

Sdílejte článek
Štítky milenec postel Instagram sex

Přečtěte si také