Teleportovala sa aj moja riťka! Kuběnku z Wishe živí sugar daddies, ale zpívat neumí

Devatenáctiletý Holadrops je entita, která rozhodně stojí za bližší zkoumání. Mladíček si tak trochu hraje na Tadeáše Kuběnku, ale zpívá, jako když vržou dveře. To mu ale vadit nemusí, tohle sladké stvořeníčko živí totiž sugar daddies.

Porotci oblíbené show Česko Slovensko má talent si asi mysleli, že už viděli všechno. To ale šeredně spletli. Když před ně naklusal Kuběnka z Wishe, tak zůstali zírat s pusou dokořán.

„Chci ukázat lidem, aby se nebáli zpívat, i když zpívat neumí,“ je záměr Holadropse, jenž dopředu avizuje, že se vůbec nenaštve, pokud od porotců talentové show dostane červený křížek doplněný odmítavým zvukem. Sám o sobě mluví jako o Venušance čili sexy kočce. „I vy tak vypadáte,“ pochválí v zákulisí moderátorku Jasminu Alagič Vrbovskou.

Devatenáctiletý Holadrosp (neplést z Hulidrops, pozn. red.) se netají tím, že pracovat nemusí. „Nic nedělám. Živí mě sugar daddies,“ prozradí s tím, že pokud by spadl internet, spadne i on. Umělecké jméno Holadrops ale speciálnímu pátému členovi poroty Egovi vysvětlovat nehodlá. „To je na dlouho, pojďme na jinou otázku,“ začne se usmívat sladký chlapec

Na konci svého vystoupení vyskočí Holadrops na stůl Jakubovi Prachařovi a ukáže mu svou riťku, která se prý teleportovala přímo z Venuše. To je podívaná, která fascinuje hlavně producenta Jara Slávika. To musíte vidět!

Sdílejte článek

Přečtěte si také