Virály

8. června 2023 18:47

redakce Prima Lajk

Tento muž vypadá na dvacet. Neuvěříte, kolik mu je ve skutečnosti let!

Zdá se, že tenhle muž objevil lék proti stárnutí. Chuando Tan vypadá na dvacet let, jeho skutečný věk by mu přitom tipoval málokdo.

Chuando Tan je fotograf ze Singapuru, který se narodil v roce 1967. Ano, čtete správně. Nyní je tomuhle chlapíkovi 57 let. Ve skutečnosti byste mu ale hádali tak maximálně čerstvě přes dvacet. Na sociálních sítích zaujal právě poté, co odhalil svůj skutečný věk a lidé nechtěli věřit vlastním očím.

Chuando dříve pracoval jako model, a nějakou dobu dokonce i zpíval. Poté se ale v kariéře začal ubírat jiným směrem a propadl fotografii. A jaké je jeho tajemství mladistvě vypadajícího vzhledu? Chuando se snaží dodržovat zdravý životní styl, který se ze 70 % soustředí především na stravu a kvalitní potraviny. Snídá šest vařených vajec, hodně lesního ovoce a také avokádo. Častou složkou v jeho jídle je maso, rýže a grilovaná zelenina. Dalších 30 % svého času pak věnuje cvičení. Hýbat se snaží minimálně 3–4x týdně. V minulosti prý podstoupil botox, který mu darovali jeho přátelé. Nicméně na pleť prý používá pouze hydratační krém a žádnou plastiku nepodstoupil.

Sdílejte článek

Přečtěte si také