Showbyznys

11. října 2023 14:09

Josef Šťastna

To je tělo! Jennifer Aniston v 54 letech předvedla žhavou erotickou scénu

Je jí 54 let a nikdy před kamerou nepředváděla odvážné scény. Jenže všechno se má alespoň jednou v životě zkusit, takže hollywoodská ikona Jennifer Aniston se rozhodla, že půjde s nahou kůží na trh.

Americkou herečku Jennifer Aniston si diváci v Česku vybaví hlavně jako sympatickou Rachel ze seriálů Přátelé. Tam vždy vzbuzovaly pozornost její bradavky, které upoutaly nejen obyčejné diváky, ale také slavného Brada Pitta, se kterým kráska roky randila, než se na scéně objevila Angelina Jolie. Ten příběh všichni dobře známe.

V dramatickém seriálu The Morning Show nyní Aniston ukázala, že věkem zraje jako kvalitní víno. Odvážnou scénku si střihla s kolegou Jonem Hammem. Seriál připravila platforma Apple TV.

Filmoví kritici často Jennifer Aniston vytýkají, že je sice hezká, ale nemá přirozený talent na hraní. Prý jako herečka byla vždy hodně přeceňovaná. Možná je to tím, že vždy byla před kamerou oblečená. Když sledujeme její nahé křivky, tak si říkáme, že nahá Jennifer před kamerou podává solidní výkon.

Podívejte se také na podcast Hlasy zločinu:

Sdílejte článek
Štítky Brad Pitt nahota Jennifer Aniston Angelina Jolie nahá scéna

Přečtěte si také