Virály

20. července 2023 20:46

redakce Prima Lajk

Tohle je 5 důvodů, proč se mužům líbí ženy s plnými tvary. Souhlasíte s nimi?

I plnoštíhlé holky můžou být sexy. A víte proč? Přečtěte si pět důvodů, proč se klukům líbí!

Sto lidí, sto chudí. Existuje spousty mužů, kteří dávají přednost ženám s plnějšími tvary raději než těm hubeným. Důvodů může být mnoho a my vám některé z nich představíme.

1. Skvěle objímají

Někteří muži zkrátka mají radši, když mají takzvaně „za co chytit“. Objímat holku, která má pořádný zadeček je jako zavrtat se do měkkého polštáře.

2. Jsou přirozeně pozitivní

Silnější holky jsou prostě srandistky. Mají rádi zábavu a hodně se smějí. Tak nějak to k nim a jejich nátuře prostě patří. Povídat si s nimi je balzám na duši, a i v těžkých chvílích vás dokážou rozveselit.

3. Když jíte s plnoštíhlou ženou, máte z jídla hotové potěšení

Tyhle holky si jídlo zkrátka umí užívat. Je to pro ně slast a jedno z největších životních potěšení, které si umí náležitě vychutnat. Nenajdete lepšího parťáka na večeři, než jsou tyhle holky. Nebudou řešit kalorie a to, jestli si s vámi dají dezert.

4. Mají správnou sebedůvěru

Tyhle holky si věří a to z nich dělá jedinečné a sebevědomé bytosti, vedle kterých se budete cítit dobře. Většina z nich si totiž v minulosti prošla nějakými posměšky kvůli postavě a už se s tím za dobu své existence srovnaly. To z nich udělalo silnější ženy, které znají svou hodnotu.

5. Jsou přirozeně starostlivé

Jsou to takové „maminky“. V jejich společnosti o vás bude vždycky postaráno. Mají ve zvyku o všechny pečovat a starat se o jejich pohodlí. Svou rodinu a blízké přátelé staví vždy na první místo.

Sdílejte článek

Přečtěte si také