Virály

29. června 2023 15:00

redakce Prima Lajk

Turnaj UFC nabídl krvavá jatka mezi dvěma kráskami! Zlomily si nos, následně jim všichni tleskali

Diváci si na poslední UFC Fight Night si užili nevídaný pohled. Dvě známé bojovnice se řezaly do krve, hala jim za to bouřlivě děkovala.

Velice atraktivní zápas nabídl nedávný galavečer UFC Fight Night. Ačkoliv se jednalo o nečíslovaný turnaj, organizace divákům v Jacksonville nabídla zážitek, který se skutečně jen tak nevidí. Vrcholem večera byl totiž zápas mezi Amandou Ribas a nejmladší účastnicí karty Maycee Barber. Druhé zmiňované pak v duelu proti zkušenější soupeřce rozhodně sebevědomí nechybělo, a jak se posléze ukázalo, jejich střet byl více než vyrovnaný.

Zápas se už od začátku nesl v parádním tempu a byla to Ribas, kdo zkraje tvrdě tlačil soupeřku. Kráska z Brazílie se dobře pohybovala a snažila se držet na středu, jenže jak sekundy utíkaly, dostávala se postupně Barber taktéž do zápasu, až ve vyhroceném závěru prvního kola dostala do té doby aktivní Ribas pod sebe a nekompromisním ground and poundem jí zlomila nos. V tu chvíli by asi jinde mohlo být rozhodnuto, to ale stále nebylo všechno.

Hned v úvodu dalšího kola totiž Ribas tuhle parádu oplatila a tvrdým loktem přelomila nos pro změnu Barber, která byla rázem celá od krve. Od té chvíle se do sebe následně obě ženy pustily takovým způsobem, že z toho šel chvílemi až strach. Intenzivní zápas ale nakonec přece jen skončil ještě ve druhém kole, když Barber čistým kopem poslala Ribas k zemi a následnou bouří úderů donutila rozhodčího zápas ukončit. Atraktivní bruneta si tak připsala důležité vítězství, od šéfa turnaje Dany Whitea obdržela finanční bonus za výkon večera a v budoucnu o ní jistě ještě hodně uslyšíme.

Sdílejte článek
Štítky krev UFC zápas Jacksonville Dana White zlomený nos Amanda Ribas Maycee Barber

Přečtěte si také