Virály

29. června 2023 17:33

redakce Prima Lajk

Týpek si dělá nároky na svou holku kvůli jejím ziskům na OnlyFans. Chce z toho mít co nejvíce peněz

Majetnický partner po své přítelkyni chce, aby mu dávala část svých zisků z OnlyFans. Žena tuhle informaci sdělila v rámci rádiového vysílání. Čím se její kluk obhajuje?

Do rádiového vysílání zavolal muž, který si stěžoval na svou přítelkyni. Ta si celkem slušně vydělává prostřednictvím platformy OnlyFans (měsíčně 7 500 liber, což je v přepočtu přes 200 tisíc korun) a on za to po ní chce část příjmů. Podle všeho si totiž myslí, že na to má nárok, jelikož jí takovou práci dovolil. Překvapená moderátorka nevěřila vlastním uším. Muž jménem Dmitri řekl: „Sedí si doma a posílá svoje fotky. Dovolil jsem jí to a probírali jsme to. Kupuje si všechny ty drahé boty a kabelky, ale já jsem ten, kdo platí večeře. Pokud jí dál dovoluju to, aby se to dělo, myslím že bych za to měl být finančně také odměněn,“ myslí si muž.

Na to konto mu oponuje moderátorka rádia Jackie 'O' Henderson: „Nemůžete si nárokovat peníze někoho jiného za to, že jste mu dovolil dělat něco se svým vlastním tělem. Je to její tělo. Nemáte právo na to říkat: Dovoluju ti to dělat,“ tvrdila moderátorka.

„Můj problém je s jazykem, který u toho používáte. Kdybyste ji podpořil v tom, co dělá, můžete jeden druhého finančně podporovat. Nemáte právo jí říkat, co může dělat a co by vám měla dávat,“ myslí si žena. Muž s ní nesouhlasil a stále tvrdil, že když dělá takovou práci, tak ho vůbec nerespektuje. Co si o tom myslíte vy?

Sdílejte článek
Štítky sex ženy sexy OnlyFans virály

Přečtěte si také