Virály

8. června 2023 15:49

redakce Prima Lajk

Týpek vytvořil konkurenci OnlyFans a stál se z něj milionář. V čem je jeho web jiný?

Přišel s nápadem, když objevil díru na trhu. Harry Gestetner společně s dvěma kamarády založil web, který konkuruje OnlyFans, a to bez nahoty!

Dvaadvacetiletý Harry Gestetner dostal nápad u sebe doma v kuchyni asi před třemi lety. Teď ho prodal za osmimístnou sumu a stal se z něj boháč. Mladý multimilionář dal dohromady web Fanfix. Inspirací mu při vytváření byla platforma OnlyFans, pouze s tím rozdílem, že na jeho stránce nejde o žádnou erotiku ani nahotu.

Obě tyto platformy mají společné to, že si na nich uživatelé platí za to, aby mohli vidět něčí obsah. Fanfix ale není o nahotě. Díru na trhu objevil ve chvíli, kdy zjistil, že na se na OnlyFans objevuje obsah, který tak úplně nesouvisí s původní myšlenkou stránky. Lidé tam například točí videa, ve kterých chodí na plátcích chleba nebo jak si čistí zuby. A ano, i za to jim někdo platí.

Nápad prý přišel poté, co video jeho bratrance mělo milion zhlédnutí a on si říkal, že by bylo fajn, kdyby z toho měl nějaké peníze. Spolu se svým kamarádem Simonem Pompanem se jim podařilo vybrat 1,3 milionu dolarů a založili web Fanfix. S reklamou mu pomohl Vine star a Cameron Dallas. Podle svých slov zakladatel Fanfix nevnímá jako něco, co stojí proti OnlyFans, jelikož obě platformy mají jiný cíl a jiné konzumenty. Pokud na jeho stránce chcete vydělávat, musíte mít nejprve alespoň 10 tisíc sledujících na sociálních sítích. Fanfix Harry nakonec prodal v přepočtu za 1,4 miliardy korun.

Sdílejte článek
Štítky milionář OnlyFans Harry Gestetner Fanfix

Přečtěte si také