Virály

2. května 2024 15:29

redakce Prima Lajk

Učitelka se na Praze 7 svlékala před dětmi, válela se v hromadě hlíny a vystrkovala zadek

K šokující události došlo na Praze 7. Pedagožka Kateřina Olivová se před malými dětmi svlékla do naha, hrabala se v hlíně a vystrkovala prsa i obrovský zadek. Obyvatelé Prahy se ptají, kde v tu chvíli byla policie.

„Praha 7. Dětský koutek. Nahá ženská hází hlínu, k tomu hraje techno. Děti se dívají. Vůbec netuším, co si o tomhle myslet,“ uvedl na sociální síti X Ondřej Fér, který k příspěvku připojil i video.

K TÉMATU: Skot měl v Praze spadnout z lodi a ztratit se ve Vltavě. Zoufalí příbuzní prosí o pomoc

Na videu je patrné, že Kateřina Olivová, jež je zcela nahá, dělá performance za doprovodu elektronické hudby společně s dalším vystupujícím. Záběry se objevily na stránkách obyvatel pražské části. „Video se objevilo na Letenské partě, nyní už ho tam nenajdete,“ dodal Fér a vyzval k „uspokojivému vysvětlení“.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nahá učitelka před dětmi rozhazovala hlínu do rytmu techna

„Myslel jsem, že ta Olivová bude jen ujetá rádoby umělecká aktivistka, ale ona to je jen prachsprotá úchylačka,“ komentuje na síti X bizarní video jeden z uživatelů. Další se ptají, proč nebyla přivolána policie, která by zřejmě nenechala nahou ženu dělat obscénnosti před malými dětmi.

Po uvedení reportáže na CNN Prima News na podivnou exhibici zareagovala také policie. Policisté z Letné incident prošetřují jako možné spáchání trestného činu výtržnictví.

Šlo prý o umění

Mluvčí Akademie výtvarných umění Petra Švecová tvrdí, že nahá žena v hromadě hlíny se pokoušela o výtvarný počin.

„Performance probíhala v rámci studentské akce ‚Slay the Patriarchy‘, pořádané v den, který veřejnost slaví jako ‚čarodějnice‘. Dle slov autorek bylo jejím smyslem otočit zažité role. Místo upalování čarodějnice (symbolu potrestání nepodřízené ženy) byla rozbita piňata z hlíny, která ale obsahovala semena rostlin – ta se tak při rozbití uvolnila do zahrady a dala vzniknout novému životu,“ vysvětlila televizní stanici CNN Prima News PR specialistka AVU Petra Švecová a dodala, že děti, které na akci byly, přišly v doprovodu zákonných zástupců.

Sdílejte článek

Přečtěte si také