Už to dál nešlo. Pagáčové zkrachovalo manželství, Tibor se stěhuje

Manželství herečky Patricie Pagáčové (35) se zachránit nepodařilo. Místo lásky dvojice řeší rozpad rodiny. Pagáčová potvrdila krach vztahu pro web Super.cz.

Patricie Pagáčová se dlouho nechtěla pochlubit, že její manželství se sympatickým Tiborem Pagáčem prochází krizí. Nakonec ale šla s pravdou ven a přiznala, že láska a něha jsou pryč.

„Ano, můžu potvrdit, že jsme od sebe. Moc mě to mrzí, takové věci se v životě ale bohužel stávají. Teď je naše priorita naše dcera a být dobrými rodiči,“ potvrdila pro web Super.cz herečka, která také ráda moderuje.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Patricie Pagáčová nesnáší otázku na druhé dítě

Důležité nyní bude, aby na sebe bývalí partneři nekydali špínu a zůstali dobrými rodiči pro malou Bibianu, která se narodila v květnu 2021.

Pagáčová si popovídala s Honzou Dědkem:

Podle informací webu Super.cz v tuto chvíli ještě ani jeden z manželů nepodal žádost o rozvod, přičemž ale už žijí v oddělených domácnostech. Z původního bydlení se měl odstěhovat Pagáč. Manželství vydrželo necelých pět let.

Svatba v Brdech štěstí nepřinesla

Patricie a Tibor spolu začali randit na jaře 2018. Svatbu měli v roce 2019. „Brali jsme se v Brdech. Když jsme hledali místo, přijeli jsme tam a bylo hned jasno. Jsme oba takoví, že je nám dost jedno, jakou barvu bude mít kytice nebo jaké budou ubrusy, řešila jsem jenom šaty a potom nám šlo o jídlo, o tom jsme si rozhodovali. Na ten den jsme se hrozně těšili, že tam budeme mít rodinu a kamarády. Byl to mejdan s blízkými a spíš tak mimochodem jsme se vzali. Obřad byl v lese, což bylo symbolické, mám ráda les, vlastně i zasnoubení proběhlo v lese. Bylo to kouzelné a všichni brečeli,“ uvedla herečka pro iDNES.cz. Snad neskončí pláčem také případný rozvod.

Sdílejte článek
Štítky rozvod láska manželství Patricie Pagáčová (Solaříková)

Přečtěte si také