Showbyznys

26. ledna 2024 14:54

Josef Šťastna

Velké divadlo se zahalenými ňadry! Veronika Kopřivová skryla prsa za kokosy

Modelka a podnikatelka Veronika Kopřivová, která se proslavila vztahem s Jaromírem Jágrem a ukazováním prsou v Německu, dokazuje, že i po rozchodu s Miroslavem Dubovickým dál bude žít na plné pecky. Momentálně si užívá dovolenou ve Střední Americe.

Modelka Veronika Kopřivová vyrazila na dovolenou bez dcery Elly. Vychutnávala si krásy Kostariky a nyní se přesunula do Panamy. Je otázkou, kdo jí dělá doprovod, ale sama necestuje. Ellu zřejmě zatím hlídá tatínek Miroslav Dubovický, který i po rozchodu funguje na jedničku.

Hned na začátku roku 2024 vzal Mirek svou dceru do Thajska. Nyní je tedy na řadě maminka, která si dovolenou v exotice užívá na plné pecky. Kopřivová se nikdy netajila tím, že mezi její největší koníčky patří hromadění luxusu a cestování do dalekých krajin.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Veronika Kopřivová potvrdila rozchod s otcem své dcery

„Z vnitrozemí jsme se přesunuli na pobřeží a projíždíme v podstatě celé západní pacifické pobřeží Kostariky. Objevovat pláže a místní městečka, zastavit se, kde chceš, miluju tenhle typ cestování. Tahle obří pláž, kde bylo úplně prázdno, byla dokonalá,“ rozplývala se Veronika na Instagramu a přidala laškovnou fotku, jak si hraje s kokosovými ořechy. Je vidět, že stále umí provokovat a moc dobře si uvědomuje, že má super tělo.

Podívejte se, jak Kopřivová přivítala na světě prvorozenou dceru:

Sdílejte článek

Přečtěte si také