Showbyznys

10. listopadu 2023 14:25

redakce Prima Lajk

Vitásek od Kočendové chtěl letět na Procházku do USA. Vyhodili ho z letadla kvůli alkoholu

Jiří Procházka poprvé pohlédl do očí soupeře Alexe Pereiry

Influencer David Vitásek, který se proslavil tím, že svedl Miss Natálku Kočendovou, má problém. Vyhodili ho z letadla, které míří do USA na večer organizace UFC. Proč? Kvůli alkoholu.

David Vitásek s partou kamarádů měl namířeno do New Yorku, kde bude zápasit pod hlavičkou UFC bojovník Jiří Procházka. Jenže z letadla byl vykázán, protože personálu se nelíbilo, že si vzal do letadla flašku alkoholu. Vitásek se dušoval, že on sám nic nepil, ale to mu moc nepomohlo.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kočendová promluvila o potratu. Vrátila se k momentu, kdy v 6. měsíci ztratila syna

Vitásek už na svém Instagramu sdílel, že letadlo odlétlo bez něj. Momentálně čeká na další spoj. Zřejmě nestihne předzápasové vážení. Bohužel je možné, že svých chováním zkazil zážitek i jiným lidem, kteří do USA míří – dalším fanouškům hrozí, že vážení také nestihnou.

Zápas mezi Jiřím Procházkou a brazilským bojovníkem Alexem Pereirou budou čeští diváci moci sledovat v neděli brzy ráno. Hlavní zápasy začnou kolem 4. hodiny ranní středoevropského času. Online přenos z příprav na zápasu roku můžete sledovat už nyní na webu CNN Prima News.

Sdílejte článek
Štítky alkohol New York UFC Jiří Procházka USA Natálie Kočendová David Vitásek Alex Pereira

Přečtěte si také