Showbyznys

16. května 2023 15:35

redakce Prima Lajk

Víte, jak dnes vypadá Milagros z Divokého anděla? Známá herečka je pořád sexy dračicí

Uruguayská herečka a zpěvačka Natalia Oreiro oslaví už 46. narozeniny. Sexy hvězda legendární telenovely přitom vypadá, jak kdyby zastavila čas.

Každý, kdo vyrůstal na přelomu tisíciletí, musí velmi dobře znát jednu z nejslavnějších argentinských telenovel vůbec s názvem Divoký anděl. A kdo říká, že romantický příběh drzé Milagros a bohatého fešáka Iva neviděl, tak ten na seriál kouká ještě nyní. Jednalo se zkrátka o hit, který si u nás získal velkou popularitu. A to zejména díky hlavní hvězdě, půvabné Natalii Oreiro, do jejíž Milagros se tehdy zamiloval snad každý kluk. Herečka navíc díky seriálovému úspěchu nastartovala i hudební kariéru, s níž jednu chvíli bořila hitparády i u nás.

Jenže čas člověk nezastaví, doby největší slávy už jsou přece jen pryč a uruguayská kráska 19. května oslaví své 46. narozeniny. Tenhle věk byste jí ale rozhodně netipovali. Je to totiž pořád sexy dračice, která ve videoklipech či na sociálních sítích ráda ukazuje své sexy křivky. A že je v jejím případě co ukazovat. V obličeji se prakticky nezměnila a nyní nám možná přijde ještě více sexy než v dobách největší slávy.

I přesto, že největší úspěchy zažila před 20 lety, na nezájem publika si stěžovat nemůže. Stále má úspěšnou pěveckou kariéru a zejména v Argentině je vyhledávanou celebritou a herečkou. Daří se jí ovšem i v dalších zemích světa. Má totiž také velmi v lásce Rusko, kde společně se svým synem dostala přímo od Vladimira Putina občanství. V roce 2020 zde např. nazpívala sovětskou píseň na počest Dne vítězství. Což se u mnohých jejích příznivců nepotkalo s pochopením.

Sdílejte článek

Přečtěte si také