Youtubeři

26. června 2023 10:49

redakce Prima Lajk

Youtuber MrBeast se málem zúčastnil plavby ve zničené ponorce. Lidé ho obviňují ze lhaní

Slavný youtuber MrBeast odhalil, že byl pozván k plavbě zničenou ponorkou. Co ho donutilo nabídku odmítnout?

Spolu s tím, jak vyšetřovatelé odhalují další a další detaily v souvislosti se zničenou ponorkou Titan společnosti OceanGate, přiznávají nové osobnosti a odborníci, že byly rovněž pozvaní k tomu, aby se plavby zúčastnili. A teď se k nim přidal i známý youtuber a influencer Jimmy Donaldson aka MrBeast.

Youtuber na svém Twitteru prozradil, že mu nabídka k průzkumu Titanicu přišla dříve tento měsíc, nakonec však s díky odmítl, pravděpodobně ze stejného důvodu jako většina ostatních. Z hlediska bezpečnosti se totiž ponorka nejevila dvakrát nejlíp, což byla nakonec i hlavní příčina toho, proč při sestupu nakonec implodovala a zabila tak v mžiku sekundy všechny na palubě.

MrBeast uvedl, že je děsivé, když si představí, že mezi členy ponorky mohl být taky. Přitom průzkum Titanicu by asi udělal na YouTube velká čísla. Celé to má ale velký háček. Lidé si totiž všimli, že zpráva, kterou youtuber na Twitteru přiložil jako důkaz, nedává vzhledem k barvě textu a použité aplikaci smysl. Řada uživatelů jej tak nyní obviňuje z toho, že si pozvánku vymyslel, aby byl zajímavý. Otázkou je, jestli by se jindy prozíravý MrBeast opravdu pouštěl do něčeho tak hloupého, kdyby to nebyla pravda.

Sdílejte článek
Štítky ponorka Twitter YouTube Titanic youtuber Titan MrBeast OceanGate

Přečtěte si také