Zabila ho snaha pochlubit se fotkou z mrakodrapu. Francouz se zřítil z 68. patra

Slavný influencer Remi Lucidi nezvládl pokus o další úchvatný kousek. Muž, který proslul jako tzv. pavoučí muž, se zřítil z 68. patra mrakodrapu Tregunter Tower a zemřel.

Pro fotku plnou adrenalinu byl ochotný vždy riskovat i to nejcennější. Poslední pokus měl pro třicetiletého Francouze fatální následky. Muž, který měl pro strach uděláno, si chtěl udělat selfie na vrcholu hongkongského mrakodrapu Tregunter Tower, v 68. patře ale zřejmě uklouzl...

Remi Lucidi se do budovy podle zahraničních novinářů dostal lstí, tvrdil, že jde navštívit kamaráda. Naposledy byl spatřen živý ve čtvrtek zhruba v 19:30, když z vnější strany výškové budovy klepal na okno ve snaze přivolat si pomoc. To zpozorovala pokojská, která ihned zalarmovala policii. O děsivém incidentu mimo jiné informoval portál South China Morning Post. Jenže pak už nebylo muži, který na Instagramu vystupoval pod přezdívkou Remi Enigma, pomoci. Na zemi u budovy našli už jen jeho tělo.

„Život je příliš krátký na to, abychom honili jednorožce,“ napsal k jednomu ze svých posledních příspěvků mladík, který tvrdil, že se smrti nebojí.

Na střeše výškové budovy pak policisté našli kameru. Ta byla podle vyšetřovatelů plná videí s dalšími velmi riskantními kousky. Milovník adrenalinu mimo jiné své dovednosti testoval v Paříži, Portugalsku, Bulharsku či v Dubaji.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Slavné osobnosti vzpomínají na Sinéad O’Connor:

Sdílejte článek

Přečtěte si také