Virály

14. prosince 2023 12:03

Josef Šťastna

Zemřel Horst Fuchs: 7 kousků, kterými král teleshoppingu hypnotizoval davy

Helmut prodává černou díru - Telebazar

Král teleshoppingu Horst Fuchs zemřel 11. července 2023 ve Vídni. Bylo mu 77 let. Pojďme si spolu připomenout jeho nezapomenutelné kousky, kterými fascinoval televizní publikum.

Holá hlava, náušnice v uchu, diamantové prsteny a gesta, za které by se nestyděl cirkusový klaun. Takový byl Horst Fuchs, který se proslavil jako muž, který dokáže prodat cokoliv. Musíte ale zavolat do třiceti minut.

Přestože byl Fuchs pravděpodobně největší televizní hvězdou, která nikdy nenatočila jediný film, rozhovory nedával. Velmi dbal na to, aby nepřišel o své soukromí. Proto se vždy vedly jen spekulace ohledně toho, zda je ženatý, kolik má dětí a zda vůbec nějakou rodinu založil.

Ve skrývání před veřejností byl natolik důkladný, že se v létě jeho smrt obešla v podstatě bez jakékoliv pozornosti. Na skon krále teleshoppingu upozornil až portál benu.at, kde je možnost nahlédnout do jeho digitálního nekrologu.

Mnoho televizních diváků pochybovalo, zda Fuchs je opravdu skutečný. Někteří se domnívali, že musí jít o najatého divadelního herce. Horst Fuchs ale skutečně existoval a sám si psal scénáře svých vystoupení. To nebyl obyčejný marketing, to byla barevná show, která připomínala kabaret na LSD.

„Málokdo ví, že se podílím nejen na námětu a scénáři, ale i na výběru výrobků. Sám je zkouším,“ tvrdil vždy Fuchs s úsměvem.

Slavné kousky Horsta Fuchse:

1. Smažil vajíčka na kapotě auta ošetřeného speciálním přípravkem, aby demonstroval, že přípravek je tak kvalitní, že vůz zůstane nepoškozen.

2. Nechal střílet do ošetřené kapoty automobilu vzduchovkou.

3. Zapálil kapotu automobilu ošetřeného speciálním přípravkem, aby demonstroval, že zůstane nepoškozená.

4. Vzal nůž a začal krájet do nožů konkurence.

5. Standardem bylo, že jeho nože krájely hřeby a železo.

6. Odolnost automobilového laku demonstroval tak, že do něj škrábal diamantovým prstenem.

7. Zmrzlé potraviny krájel svými nožíky i přes obal.

Znáte nejslavnější vtip s Horstem Fuchsem?

A jako bonus pro vás máme jeden vtípek.

Horst Fuchs dokáže nožem přeříznout kladivo. Chuck Norris dokáže holýma rukama přeříznout Horsta Fuchse!

Sdílejte článek
Štítky náušnice Vídeň Horst Fuchs zemřel Horst Fuchs

Přečtěte si také