Virály

23. května 2023 12:10

redakce Prima Lajk

Žena se proměnila v Barbie a tvrdí, že je teď oblíbenější. Kolik za přeměnu utratila?

Američanka Jazmyn Forrest věří, že je díky svým plastickým operacím oblíbenější. Za své úpravy už utratila obrovský balík peněz. Co všechno už si nechala udělat?

Jazmyn Forrest se rozhodla, že chce vypadat jako skutečná panenka Barbie. Honba za jejím snem ji sice stála pořádné jmění, ona je ale se svým vzhledem více než spokojená. Poprvé se rozhodla podstoupit plastickou operaci v pouhých osmnácti letech, kdy si nechala zvětšit prsa.

Nyní pětadvacetiletá blondýnka má už za sebou řadu dalších zákroků, za které už utratila v přepočtu téměř 1,5 milionu korun. Věří, že i právě to jí dopomohlo k lepším vztahům s lidmi. „S každým zákrokem se ke mně lidé chovají lépe, a to jak muži, tak i ženy. Stejně tak roste moje sebedůvěra,“ prohlásila v jednom z rozhovorů influencerka.

Za sebou má mimo jiné zvětšení rtů, botox, výplně nosoretních rýh, brady a čelisti. Minulý měsíc dokonce letěla do Jižní Koreje kvůli plastice nosu a zmenšení čela. „Bez toho, jak vypadám, bych nebyla tam, kde jsem. Lidé dám dávají šanci, když jste sexy,“ tvrdí Jazmyn, která je přesvědčená o tom, že jí úprava vzhledu dopomohla k lepšímu životu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také