Virály

23. května 2023 14:54

redakce Prima Lajk

Žena si vzala domů gauč z ulice v hodnotě 170 tisíc korun. Proč ji od toho lidé odrazovali?

Dívka z New Yorku na ulici objevila odložený modrý gauč. Když zjistila, jaká je jeho skutečná hodnota, rozhodla si ho vzít domů. Od toho ji ale odrazovala řada jejích sledujících. Proč?

TikTokerka Amanda Joy na sociálních sítích zveřejnila video, ve kterém ukazuje, jakým způsobem narazila na odložený modrý gauč v ulicích New Yorku. Stylová pohovka značky Roche Bobois se na internetu prodává v přepočtu za zhruba 175 tisíc korun. Když to dívka zjistila, neváhala a okamžitě zavolala svému otci, zda by jí sedačku nepomohl odvézt.

Spolu s rodinou nakonec rozměrný gauč převezla do garáže, kde ho následně podrobila důkladnému čištění. Poté, co po několika dnech pořádně uschl, ho převezla k sobě do bytu. Lidé v komentářích ji však od tohoto kroku odrazovali. Především proto, že v něm mohlo být údajně spousty brouků a hmyzu z ulice. „Udělal jsem to jednou a přivezl jsem si domů šváby,“ napsal například jeden uživatel.

@yafavv.mandaa got my dream couch for free🥹 #nyc #nycapartment ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) - SUNNY HOOD STUDIO

Další komentáře se nesly v podobném duchu. „Představte si, že sedíte a najednou ucítíte, jak se pod vámi něco hýbe,“ vtipkoval další. Ostatní upozorňovali na to, že původní majitelé vyhodili tak drahý gauč z nějakého důvodu. Amanda si těmito komentáři ale nenechala zkazit náladu. „Osobně si myslím, že ho vyhodili, protože už byl dost potrhaný, tak jsem to zakryla polštáři,“ vysvětlila svůj pohled Amanda. „Zkrátka jsem viděla příležitost a chopila se jí,“ dodala dívka na závěr.

Sdílejte článek
Štítky bazar Amanda Joy TikTok odložené věci gauč

Přečtěte si také