Virály

7. července 2023 11:41

redakce Prima Lajk

Žena udělala šílenou scénu v letadle. Vyděsil ji údajně neviditelný pasažér

Internet se zabývá novým virálním videem, ve kterém jistá žena začne požadovat výstup z letadla kvůli neviditelnému cestujícímu.

Nový týden, nový virální moment. Tentokrát se internet v posledních dnech zabývá videem z TikToku, na kterém jistá žena v letadle v Dallasu začne dělat obří scénu a požadovat vystoupení kvůli jinému pasažérovi. Jak ovšem začne být po chvíli patrné, onen cestující nejspíš vůbec neexistuje, a celá scéna je tak o to bizarnější.

V jeden moment mladá žena na záběrech křičí: „Říkám vám, z tohohle letadla vystupuji. Já ku*va vystupuji! A je mi fuk, jestli mi věříte, nebo ne, já mám důvod vystoupit, a chci ku*va vystoupit! Mě to vůbec nezajímá, říkám vám, tamhle ten zku*vysyn není skutečný!“

Později ještě vykřikla, že všichni v letadle zemřou, což muselo nejspíš nejednoho cestujícího vyděsit. Let byl každopádně kvůli incidentu opožděn zhruba o tři hodiny. Letadlo nicméně později normálně vzlétlo, a nakonec i přilétlo do cílové destinace naprosto v pořádku. Ať už tedy žena viděla cokoli, nebylo to zjevně skutečné.

Sdílejte článek

Přečtěte si také