Virály

31. května 2023 12:18

redakce Prima Lajk

Žhavá Alinity zuří kvůli banu! Neuvěříte, za jakou věc ji Twitch potrestal

Známá streamerka Alinity obdržela na Twitchi další ban. Čím se provinila tentokrát?

Pakliže srovnáte jednotlivé streamovací platformy, vyjde vám, že je Twitch stále tou nejspolehlivější, nejbezpečnější a suverénně nejznámější možností široko daleko. Nicméně k dokonalosti má daleko, a dokazuje to i nejnovější ban pro známou streamerku Alinity.

Žhavá kráska, která má na platformě kolem 1,5 milionu fanoušků, další půl milion dělá Instagram a veleúspěšná je samozřejmě taky na OnlyFans, si v minulosti už pár banů vysloužila. A nejspíš i ona by vám zpětně řekla, že je dostala právem, protože očividně porušovala podmínky, s jakými při registraci na Twitch souhlasila.

Nad jejím nejnovějším proviněním ale přece jen člověk lehce kroutí hlavou. Streamerka se totiž dopustila pouze toho, že v živém vysílání předváděla v šatech lehký twerking, přičemž neukázala nic vulgárního ani jinak škodlivého. Přesto si tím vykoledovala třídenní suspendaci. Alinity se tak právem celkem dost zlobí, a dokonce zvažuje, že by po tomhle kontroverzním banu platformu nadobro opustila. V komentářích ji následně začala lanařit konkurence v podobě Rumbleu i Kicku. Je tak dost dobře možné, že brzy budou muset fanoušci hledat svoji oblíbenou influencerku právě tam.

Sdílejte článek
Štítky Instagram Twitch ban OnlyFans streamerka Alinity

Přečtěte si také