Žhavé fotky a divoká minulost? Decastelo kvůli nahotě dostala další direkt od exmanžela

Herečka a moderátorka Eva Decastelo nezastírá, že je šťastná po boku fotografa Tomáše Třeštíka. Eva také ráda na sociálních sítích odhaluje své tělo, což ale dráždí jejího exmanžela. René Decastelo tvrdí, že takhle to dál nejde.

Sympatickou Evu Decastelo na Instagramu sleduje přes 150 tisíc lidí, takže dvojnásobná matka má vliv na velkou skupinu lidí. Sleduje ji také její exmanžel René, kterému se vůbec nelíbí, jak se Eva ve věku 44 let chová a prezentuje nejen na Instagramu. Problémem je odhalená kůže, Eva se nikdy erotiky nebála.

René Decastelo se naštval v diskusi pod příspěvkem, kde se řešilo spodní prádlo. René napsal, že mu určitě nejde o to, aby se Evě nějak mstil.

„Asi se budu opakovat a nejspíš zase někde napíšou, že se Evě mstím, ale to je blbost. Nejde vůbec o mě. Kdyby se k těm článkům s inteligentní diskusí pod nima nedostaly naše děti, tak je mi to fuk,“ uvedl muž, který od Evy odešel a momentálně chodí s ragbistkou Evou Korniovou Jung.

Co říká Eva Decastelo o rozvodu?

„Uvítal bych, kdyby se teď nevířily staré vody novými podněty... Nakonec o tom jsem se Evu snažil přesvědčit. Zatím marně. Tak jen protestuju,“ dodal Decastelo, podle kterého to odnášejí hlavně jejich děti ve škole. Narážel tím zřejmě na minulost své exmanželky, která v mládí nafotila erotické snímky. Sama Eva zůstává v klidu, jen vzkázala, že s exmanželem má dobré vztahy a více se zatím nevyjadřovala.

Sdílejte článek
Štítky Instagram nahota Eva Decastelo erotika Tomáš Třeštík René Decastelo nahota na pláži

Přečtěte si také