Virály

25. dubna 2023 14:47

redakce Prima Lajk

Zoufalý Andrew Tate utrácel za nové Bugatti. Důvod je bizarnější, než byste čekali

Je tohle definitivní pád na dno? Andrew Tate ukázal, za co utratil v poslední době největší peníze. Místo luxusních aut přesedlal na trapné koloběžky.

Koncem loňského roku se Andrew Tate chlubil před Gretou Thunberg svou rozsáhlou kolekcí aut, včetně několika Bugatti. O chvíli později si pro něj přijela policie, na několik měsíců ho zavřela, zatímco jej dále vyšetřovala za všechny potenciální kriminální činnosti, a v souvislosti s tím mu úřady zabavily i všechna jeho auta.

Nedávno byl nicméně Tate propuštěn do domácího vězení, ze kterého tak mohl začít zase tweetovat a sdílet všelijaká trapná videa a rádoby motivační citáty. Je to ale zejména ten poslední klip, z něhož mají lidé na internetu největší srandu.

Tate totiž napsal, že utratil 12 tisíc dolarů za nové Bugatti. Tak málo za tak luxusní značku auta? Inu, v tom je právě ten háček. Místo auta si totiž Tate pořídil několik nových koloběžek značky Bugatti, s nimiž teď jezdí u sebe doma na dvorku dokolečka jako… no jako člověk, který nemůže vykročit za práh vlastního domu. Trapas a ještě k tomu docela solidní ukázka jeho současného zoufalství.

Sdílejte článek
Štítky auta vězení Bugatti Influencer Bugatti Automobiles Andrew Tate Andrew Tate koloběžky

Přečtěte si také