Showbyznys

10. července 2023 16:28

redakce Prima Lajk

Zoufalý Elon Musk se sprostě obul do Marka Zuckerberga. Zuří kvůli úspěchu nové aplikace

Elon Musk se na Twitteru sprostě opřel do Marka Zuckerberga. Bojí se nástupu konkurenční aplikace Twitteru?

Že Elon Musk za rok potopil Twitter, udělal ze sebe v očích veřejnosti tak trochu šaška, pravidelně šíří konspirační teorie, jedno z jeho vlastních dětí ho nenávidí, a že by pravděpodobně nikdy v životě nedosáhl toho, kde je, aniž by ho v mladí jeho podobně kontroverzní otec nezaložil krvavými penězi z afrických diamantových dolů, asi nemusíme opakovat, to všechno už jsou obecně známé věci. Jenže nyní s příchodem konkurenční aplikace Threads od šéfa Mety Marka Zuckerberga začíná Elonovi poprvé reálně téct do bot, což se zjevně začíná maličko podepisovat na jeho již tak křehké psychice.

Přes víkend totiž Musk zase hojně tweetoval, a mezi jeho komentáři byste našli i dva velice explicitní na konto právě Zuckerberga. V zásadě napsal, že je Zuck slaboch, a že navrhuje soutěž v měření délky penisů. A ne, nejednalo se o jeden z jeho parodických účtů, ani satiru, ani nic jiného. Zcela vážně (a očividně zoufale) míněné komentáře navíc Musk po prvotní kritice ani nesmazal, což jen dokazuje, jak se mu nová komunikační appka Threads dostala pod kůži, a jak kvůli ní začal zakladatele Facebooku nenávidět.

Škoda, že k tomu dříve oznámenému zápasu v ringu nakonec nedojde, protože to Elonovi jeho vlastní matka zakázala. Ačkoliv by bylo těžké v ringu kterémukoli z těchto dvou miliardářů fandit, minimálně by to byla zábavnější podívaná, než sledování rozpadu osobnosti v reálném čase pouze na Twitteru.

Sdílejte článek

Přečtěte si také