Showbyznys

29. dubna 2024 15:38

Josef Šťastna

Agáta Hanychová si vzala Mirka Dopitu asi z lásky. Ten kluk má jen dluhy

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Influencerka Agáta Hanychová si vzala Mirka Dopitu na konci roku 2023. Dnes už víme, že si ho určitě nebrala pro peníze, ten kluk totiž nic nemá. Jen dluhy a bydliště na úřadě.

Chodí v botách za dvacet tisíc, ale asi mu je kupuje oddaná manželka. Mirek Dopita totiž nic nemá, zbyly mu jen dluhy. Na jeho majetkové poměry upozornil web expres.cz. Podle expresu byly na Dopitu vedeny dvě exekuce. První exekuční řízení je z roku 2014 a vymáhaná částka činila přes 297 tisíc korun a většinu z toho dělají úroky. Druhá exekuce dělá přes 114 tisíc.

Dopita navíc nemá ani klasický domov, trvalé bydliště má vedené na úřadě Prahy 6. Agáta určitě věděla, že její miláček je chudák, proto si svatbu a životní štěstí pojistila, dvojice má předmanželskou smlouvu. Dopita dokonce není zmíněn ani jako správce Agátina majetku ani v případě, že by Hanychová zemřela.

"Před svatbou s Mirkem, kdy jsem sepisovala předmanželskou smlouvu, jsem si nechala udělat závěť," vysvětlila Agáta ve svém podcastu a dodala, že jako poručníka si vybrala sestru Kordulu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hanychová prodává dary od Soukupa za miliony. Jen chce být v novinách, říká o jeho kritice

Mirek Dopita se prezentuje jako muž, který se usmívá v pozadí, když Agáta točí videa pro své fanynky. Čím se ale ve skutečnosti živí, je záhadou. Agáta vždy tvrdila, že pracuje jako realitní makléř. Svěřili byste prodat nemovitost někomu, kdo bydlí na úřadě? Údajně má pomáhat Agátě s výstupy na jejích sociálních sítích. Vypadá to, že ho nyní živí značka Agáta.

Sdílejte článek

Přečtěte si také