Agáta Hanychová napadla údajnou holku Jaromíra Soukupa: Gábina nosí moje těhotenské pyžamo

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová dala znovu důrazně najevo, že ji zajímá, s kým tráví čas Jaromír Soukup. Fanouškům sdělila, že Soukupova údajná nová holka Gábina Wolfová nosí její prádlo.

Agáta Hanychová zase pořádně rozvířila vody. O víkendu zveřejnila snímek novinářky Gabriely Wolfové s tím, že Gábina byla její dlouholetou kámoškou a dnes chodí se Soukupem. Agáta se navíc nechala slyšet, že Gábina šla na procházku s její dcerou Rozárkou. Informaci přinesl web ŽivotvČesku.cz.

Agáta také začala během rozpáleného víkendu tvrdit, že Gábina Wolfová nosí její obnošené prádlo. „Holky, ano, je nejspíš s mojí dcerou a ještě v mé košili, která mi nebyla vrácena,“ napsala influencerka a dodala: „Snad nepoběží přes cestu Róza dřív, než ten její pes... a víc mi neposílejte,“ naštvala se Hanychová, která má tři děti se třemi různými muži.

Chodí Wolfová v pyžamu po Hanychové?

Redakce ŽivotvČesku.cz oslovila Agátu, zda má důkaz, že Gábina nosí její obnošené prádlo. Takový důkaz ale Agáta nemá. Prý neexistuje fotka, kde by na sobě Agáta tento kus prádla měla.

„To bylo moje těhotenské pyžamo... to asi nikde nebude,“ odpověděla dcera Veroniky Žilkové. Zdá se tedy, že tentokrát se spletla. Wolfová na Instagramu uvedla, že košile pochází z dílny jedné známé oděvní firmy. O tom, že by nosila Agátino pyžamo, zřejmě nic neví.

Sdílejte článek
Štítky rodina vztahy Jaromír Soukup Agáta Hanychová pyžamo Influencer Gabriela Wolf obnošené prádlo

Přečtěte si také