Showbyznys

5. února 2024 11:47

Josef Šťastna

Ostuda na maturáku: Hanychová a Dopita předváděli na plese kopulační tanec

Tanec Agáty Hanychové

Kordulka Stropnická na svůj maturitní ples pozvala také sestru Agátu a jejího manžela Mirka Dopitu. Hanychová to pak na parketu rozbalila takovým stylem, že z toho byla ostuda. Některé pohyby prostě na maturitní ples nepatří.

Maturitní ples je významnou událostí v životě každé mladé slečny a Kordula Stropnická není výjimkou. Kordulka na ples pozvala také maminku Veroniku Žilkovou i sestru Agátu, která je pro ni vzorem.

Kordulka byla okouzlující a v princeznovských šatech jí to opravdu velmi slušelo. Večer by se vydařil na jedničku, kdyby se Agáta nerozhodla předvádět s manželem Mirkem hodně divoký tanec. Takový hříšný taneček plný osahávání a dotyků se hodí možná na nějakou hasičskou zábavu v Horní Lhotě, ale na prestižním maturáku bylo všem za Agátu trapně.

Ukazovat vyšpulený zadek, klekat si k manželově rozkroku a chovat se jak po deseti rumech? To vše si mohla Aguš odpustit. Hanychová svým tanečním číslem zaskočila dokonce i Veroniku Žilkovou, která je zvyklá na ledacos.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dcera Ivy Kubelkové zářila na maturitním plese. Natálii podpořila její sestra Karolína

„Opilá láskou a snad už napořád. Když si nemusíš dát ani skleničku a směješ se jako...,“ uvedla na Instagramu Hanychová ke svému tanci, když to rozbalila na skladbu Radio Ga Ga od skupiny Queen.

Agáta se snad už viděla s Mirkem v ložnici a neřešila, že na ni zírá několik kamarádů mladší sestry. Hanychová si pozornost ukradla pro sebe a nakonec musel zakročit její bratr Vincent, kterému se tanec připomínající kopulaci vůbec nelíbil. Právě Vincent celé taneční číslo rázně ukončil a dokázal tak, že někteří lidé z Kordulčiny rodiny tuší, co se sluší a co už je přes čáru.

Sdílejte článek

Přečtěte si také