Showbyznys

19. ledna 2024 16:24

Josef Šťastna

Kdo je nová holka Jaromíra Soukupa? Agáta Hanychová to jméno dobře zná

Agáta Hanychová dala na frak českým mužům: Proč jsou podle ní Izraelci o tolik lepší?

Tvořili spolu hezký pár a mají spolu rozkošnou dceru Rozárku. Dnes ale Agáta Hanychová a Jaromír Soukup už životem spolu nekráčí. Agáta si vzala Mirka Dopitu a je spokojená. A koho má po svém boku Jaromír Soukup?

Agáta Hanychová po rozchodu s Jaromírem Soukupem prožívá dobré období a romantické dny vyvrcholily svatbou s Mirkem Dopitou. Veselka udělala největší radost malému Kryšpínovi, který je rád, že táta a máma se zase milují. Agáta a Dopita se dali dohromady po dvanácti letech a moc jim to sluší.

Bylo otázkou, koho si najde Jaromír Soukup. Podle našich informací je o něj mezi něžným pohlavím docela velký zájem. „Žijeme v reálném světě, stýkáme se s lidmi pracovně, soukromě. Já žiju svůj život dál. A samozřejmě, že ženy v něm hrají svoji roli. Vždycky hrály. Já ženy obdivuju a neumím si v dlouhodobém horizontu bez žen život představit, stejně jako naprostá většina mužů,“ přiznal mediální magnát pro magazín Sedmička.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Agáta Hanychová se zase vdala. Detaily tajné veselky vhání slzy do očí

„Dovedete si mě představit, že jsem na Tinderu? Samotného by mě zajímalo, co by se dělo. Pravda je, že jsem na sociálních sítích populární a nějaké ženy se ozývaly, ale na tohle já nejsem, tudíž pokud nějakou partnerku mít budu, nepochybně to bude vztah z okruhu mých kontaktů, které mám, nebo z lidí, které znám,“ dodal pro Sedmičku skvěle naladěný Soukup.

Podívejte se, jak začínal vztah Jaromíra Soukupa a Agáty Hanychové:

Je pravda, že padají zajímavá jména. A elegantní Soukup, který má dobré vychování a postavu by mu stále mohl závidět kdejaký třicetiletý chlap, si určitě může vybírat, koho vezme na drink nebo na dovolenou do milované Marbelly.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Nikol Štíbrová a kdo dům zaplatil

Zajímavé je, jak se k nové ženě svého expartnera staví Agáta Hanychová. Ta zveřejnila na Instagramu příběh, ve kterém uvedla, že ví, kdo je Soukupova nová holka. Jméno ale Agáta zatím prozradit nechce. Tak uvidíme, zda se Soukup po boku nějaké super ženy objeví brzy ve společnosti.

Sdílejte článek

Přečtěte si také