Showbyznys

30. října 2023 10:36

Josef Šťastna

Soukup vzal do společnosti syny své nové partie. Vypískali ho a málem dostal do zubů

Jak vypadá zákulisí živého přenosu Clash of the Stars

Mediální magnát Jaromír Soukup po bouřlivém rozchodu s Agátou Hanychovou nezahálí a snaží se přijít na jiné myšleny mezi lidmi, kde je mu dobře. Soukup v sobotu vyrazil na šestý galavečer organizace Clash of the Stars a vzal s sebou nečekaný doprovod.

Podnikatel Jaromír Soukup se nikdy netajil tím, že k organizaci Clash of the Stars má blízko. Nebylo tedy překvapením, že v sobotu vyrazil na šestý galavečer bojové organizace a parádně si ho užil. Doprovod mu podle webu eXtra.cz dělali synové půvabné Michaely, která podle bulváru nahradila v Soukupově životě Agátu Hanychovou.

Soukup zatím oficiální nepotvrdil, zda s Michaelou tvoří milenecký pár, ale konečně se v poslední době začal usmívat. Uvolněně působil také v sobotu. Jaromír se k chlapcům choval jako pozorný strýček a kluci si večer plný adrenalinu hodně užili. A také viděli, že jejich doprovod se málem popral.

Soukup se během večera postaral o zábavnou vložku, když se málem porval s influencerem Alešem Bejrem. Ve chvíli, kdy si Soukup před kamerou povídal s moderátorem večera Jakubem Jírou, tak na pódium vtrhl Bejr a začal sprostě urážet každého, kdo mu přišel do cesty. Šéf organizace Tomáš Le Sy dokonce dostal ránu do tváře, ale na 99 procent šlo o domluvenou scénku.

Podívejte se, jak se Jaromír Soukup málem porval:

Je otázkou, zda Jaromíra v kleci uvidíme bojovat. V sobotu večer ho diváci vypískali a Soukup viděl, na vlastní oči, co si o něm mladá generace myslí. Kdyby ale šel do ringu a rozdal si to s Bejrem, nějaké sympatie publika by jistě získal. Vždyť Soukup v minulosti platil za kvalitního boxera a je možné, že i ve věku 54 by mohl dokázat, že něco ze svého rohovnického umění ještě nezapomněl.

Sdílejte článek

Přečtěte si také