Datel nasadil Kotlárovi gilotinu a ukončil nenávist. Sport zvítězil nad agresivitou

Jak vypadá zákulisí živého přenosu Clash of the Stars

Clash of the Stars nabídl už šestý galavečer a králem sobotní noci je Marek Valášek. Datel dokázal Jardu Kotlára v kleci uškrtit a pak navíc sportovně ukončil dlouhodobý spor.

Datel verusus Security Kotlár! To byl zápas, který už dopředu vzbuzoval velká očekávání. Jenže bylo hotovo v prvním kole, Datel si v Clash of the Stars připsal už třetí vítězství. Je ale pravda, že Kotlár nenastoupil do klece ve stoprocentní formě, trápilo ho zranění prstu. Proto oba borci také na poslední chvíli zvolili rukavice, i když byl boj původně naplánovaný klouby na klouby.

Zápas ale určitě pro natěšené publikum nebyl nudný. Bylo vidět, že Kotlár se Datla nebojí a chtěl souboj rychle ukončit. Uvědomoval si také, že ho každou další minutou bude více a více limitovat zraněný prst.

CLASH OF THE STARS JSME SLEDOVALI MINUTU PO MINUTĚ. PODÍVEJTE SE ZDE!

Když Kotlár nasadil Datlovi gilotinu, vypadalo to, že dokáže o 14 kg lehčího soupeře uškrtit. Ale Marek si zkušeně počkal, nechal Jardu vyšťavit u pletiva a pak šel do protiútoku. Okamžitě nasadil gilotinu pro změnu Jardovi a ten rychle odklepal.

Respekt zvítězil nad nenávistí

„Jarda byl zraněný, ale do zápasu nastoupil. Respekt pro něj,“ po utkání uvedl sportovně Valášek, který vítězství věnoval miminku, která je na cestě. Marek dítě čeká s partnerkou Bárou Stříteskou.

„Marek mě chytil za prst... Ale je tvrdý, je dobrý,“ uvedl Kotlár směrem k soupeři s tím, že sám byl bohužel zraněný a musel vzdát. Byl naštvaný, že nemohl v kleci ukázat vše, co umí. Divákům ale slíbil, že do Clash of the Stars se vrátí, jakmile zranění vyléčí.

Marek Valášek také prozradil plány do budoucna. Vyloučil, že by v nejbližší době plánoval souboj s Karlosem Bendou. Uznal, že ten je pořád v MMA o velký kus dál. Poznamenal, že chce zápasit s lidmi, se kterými prožívá řevnivost. Datel si neumí představit, že by se šel pobít s kamarádem, to se prý neumí vyhecovat.

Oba zápasníci si po boji podali ruce, a dokonce došlo k objímání. Sobotním večerem tak skončil spor a hejtování, které oba muži dlouho hodně rozjížděli nejen na sociálních sítích.

Sdílejte článek
Štítky Datel klec Marek Valášek Clash of the Stars Jaroslav Kotlár

Přečtěte si také