Datel

18. srpna 2023 12:14

redakce Prima Lajk

Youtuber Datel promluvil o dítěti. Přeje si přítelkyní Bárou víc kluka, nebo holčičku?

Marek Valášek se s partnerkou snaží o miminko

Známý influencer Marek Valášek už v dlouhodobém vztahu s Bárou Stříteskou myslí na rodinu. Jak by vypadala jejich případná svatba?

Marek Valášek alias Datel patří už několik let mezi známé youtubery, a proto nemohl stejně jako většina influencerského světa chybět na úterní slavnostní premiéře Kazmova snímku ONEMANSHOW: The Movie. A my jsme ho při té příležitosti vyzpovídali a zeptali se ho na jeho aktuální životní situaci. A při tomto povídání musel samozřejmě přijít na přetřes i jeho vztah s Barborou Stříteskou.

Se sexy influencerkou se Datel seznámil před více než dvěma lety při natáčení reality show LIKE HOUSE a od té doby tvoří jeden z nejzamilovanějších youtuberských párů. A už několik měsíců se snaží o založení rodiny. Youtuber prozradil snahy o společné děťátko během Vánoc a v rozhovoru potvrdil, že práce na miminku pořád probíhají a v případě radostné novinky se svým fanouškům na sociálních sítích určitě pochlubí s radostnou zprávou.

Datel má pak už jasno v tom, jestli by si přál dříve syna, nebo dceru. „Samozřejmě bych si přál prvního kluka, aby pak ta ségra měla staršího bráchu. Chceme stejně dvě děti, takže kdyby to byl první kluk a pak holka, tak by to bylo ideální, ale jak to bude, tak to bude,“ uvedl youtuber v rozhovoru. Ať se zkrátka narodí chlapeček, nebo holčička, youtuber bude mít dítě pochopitelně stejně rád.

A jak to vypadá s případnou svatbou? Ta je nejspíš ještě daleko, i tak už ovšem pár o této možnosti mluví. „Podle toho, jak moje přítelkyně kouká na videa o svatbách a jak o tom vypráví, tak si myslím, že to bude nějaká pohádková svatba,“ naznačil Valášek, že skromnější veselka to v jejich případě asi opravdu nebude. Jaké jméno by případnému dítěti vybrali? A co dalšího o sobě Datel prozradil? To se dozvíte v našem videu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také