Datel

6. června 2023 16:39

redakce Prima Lajk

Datel si našel dalšího soupeře do Clash of the Stars! Zadluženému youtuberovi se nelíbí rivalovy dluhy

Kontroverzní youtuber Marek Valášek má před sebou zápas v pátém Clash of the Stars. Už ovšem vyzval na bitku další internetovou hvězdičku, s níž má nevyřízené účty.

Už v sobotu 10. června se fanoušci MMA a zejména bizáru dočkají dalšího galavečera Clash of the Stars, kde bude hlavním lákadlem první titulový zápas organizace mezi Markem „Datlem“ Valáškem a slovenským youtuberem Dynamem. Youtuber Datel ovšem využil nedělní tiskovky v pražském Duplexu, aby vyzval k zápasu svého dalšího soupeře, s nímž má tentokrát velmi osobní spory.

Tím „vyvoleným“ je oblíbená internetová hvězdička a nejznámější tuzemský sekuriťák Jaroslav Kotlár. S ním se Datel dlouhou dobu kamarádil, Kotlár ovšem s ním a jejich společným kamarádem Vojtou Hlaváčkem přerušil kontakt. Tvrdí totiž, že mu Vojta dluží peníze za jeho virální hit La Cosa Nostra, který mu Hlaváček pomohl natočit a sám Datel v něm vystupoval. Jenže Datel tvrdí, že všechno je trochu jinak a je to naopak Kotlár, jenž druhé straně dluží peníze.

„Jarda žije v takové bublině a myslí, že když má na YouTube písničku, která má 2 miliony zhlédnutí, tak to vydělalo miliony nebo nevím, kolik on si myslí. Začal říkat, že můj kamarád Vojta mu dluží prachy. Realita je taková, že jediný, kdo někomu dluží peníze, je Jarda Kotlár Vojtovi,“ tvrdí Datel a dodává, že si Kotlár půjčil mimo jiné peníze na alimenty. Kotlára pak Datel považuje za falešného člověka a chce všem odhalit, jaký ve skutečnosti je. Mnozí hejtři přitom poukazují na fakt, že je trochu úsměvné, že právě Datel, který je sám v insolvenci, poukazuje na dluhy ostatních. A jelikož je na něj momentálně naštvaný, chce si se známý sekuriťákem účty vyřídit během Clash of the Stars 6 v MMA zápase bez rukavic. Tak uvidíme, zda Kotlár výzvu nakonec přijme.

Sdílejte článek
Štítky Datel výzva Clash of the Stars Marek Valášek Jaroslav Kotlár

Přečtěte si také