Očekávané zápasy Clash of the Stars v ohrožení? Účast hvězd je po tiskovce nejistá

Pátý galavečer oblíbené zápasnické akce se nezadržitelně blíží. Po nedělní tiskové konferenci ovšem panují obavy, zda se ho zúčastní všichni zápasníci. Kdo možná svou účast na poslední chvíli odpíská?

Už tuto sobotu 10. června se v pražském O2 Universu uskuteční další zápasnický večer populární organizace Clash of the Stars, v němž se fanoušci dočkají zápasů známých internetových hvězdiček a celebrit. A čekají nás jak o něco kvalitnější bitky, tak i naprosté bizáry, na nichž je ostatně celá akce postavená. Pátý galavečer pak vzbuzoval mezi příznivci velkou pozornost a podle mnohých nabízí zatím nejlákavější sestavu zápasníků.

Velkou pozornost budí nejen první titulový zápas mezi youtubery Datlem a Tomášem „Dynamem“ Križanem, ale také bitka nenáviděného influencera Tadeáše Veselého s profesionálním zápasníkem Mawarem, střet Kluka s kamením s bývalým přítelem Shopaholicadel Fregamerem či holčičí souboj mezi Hankou Gelnaravou a Satnady. Jenže po nedělní tiskové konferenci panují obavy, zda se opravdu dočkáme všech zápasů.

Král Berouna a Kaluba v ohrožení

Na tiskovou konferenci v pražském Duplexu totiž nedorazila bizarní internetová postavička Král Berouna, který se měl utkat se Snejksem. Moderátor Jakub Jíra prozradil, že se Krále několik dní neúspěšně snažil sehnat, promotéři ale stále doufají, že i přes naprosté ticho v sobotu do O2 Universa bijec dorazí. Jeho soupeř Snejks má ovšem o důvodu jeho nepřítomnosti jasno. „Já vím svoje. Prostě se mu do zápasu nechce, bojí se a já jsem ve velký formě. Každopádně on vyrůstal na peří, furt bere piko. Já na něj trénoval a prostě feťák ukázal, že na to nemá,“ nebral si Snejks na tiskovce servítky.

Ještě mnohem více pravděpodobná je absence šíleného influencera Matouše Kaluby. Ten skončil minulý týden na pár dní v psychiatrické léčebně a na tiskové konferenci podezříval policii a personál, že mu odcizili platební kartu. Na závěr svého výstupu pak chtěl, již tradičně, zazpívat. Jeho bizarní vystoupení mu ovšem přerušil polonahý týpek z publika. Po přerušení se Kaluba naštval a řekl, že v sobotu na galavečeru nevystoupí a zrušil svou účast. Mnozí lidé ovšem mají situaci za předem nahrané divadlo, které má přilákat další diváky a Kalubovi jeho slova o neúčasti nevěří.

Dorazí Tadeáš Veselý?

Na konferenci pak nebyl přítomen také již zmiňovaný Tadeáš Veselý, který aktuálně patří mezi nejnenáviděnější influencery na českém internetu. Už při minulé tiskové konferenci Clash of the Stars se stal terčem hejtrů, kteří na něj házeli takřka cokoliv a jeho rival Tadeáš „Mawar“ Růžička ho při minulém staredownu kopl do obličeje. Není se tak ani co divit, že tentokrát se Veselý kontaktu se soupeřem i hejtry raději vyhnul. Znamená to, že couvne i ze samotného zápasu? To se nechme do soboty překvapit. Doufejme ale, že k žádným změnám na poslední chvíli nakonec nedojde.


Přečtěte si také