Youtubeři

31. května 2023 16:37

redakce Prima Lajk

Bizár roku? Clash of the Stars má rapový song, lidé se mu ale smějí

Před pátým galavečerem vydala populární zápasnická organizace svůj song, v němž se objevil např. i kontroverzní Tadeáš Veselý či Matouš Kaluba. Videoklip ovšem vyvolává velmi rozporuplné reakce.

Už příští týden, konkrétně v sobotu 10. června, se v O2 universu uskuteční pátý večer oblíbené zápasnické akce Clash of the Stars, v níž budou proti sobě zápasit známé osobnosti, influenceři i bizarní internetové postavičky. A protože marketing okolo očekávaných bitek vrcholí, vytáhla teď organizace další „trumf“ – novou rapovou píseň. Song No Eyes On Me má na svědomí rapper Lukáš Nárovec aka Lboy, jehož diváci Clash of the Stars už v ringu také viděli. V songu pak kombinuje češtinu s francouzštinou a je evidentní, že se snaží o chytlavý drsný rap. S pokusem o virální hit ale trošku narazil.

Na YouTube totiž klip sklízí hodně rozporuplné reakce. Zatímco skalní příznivci jsou spokojeni, mnozí se jeho pokusu o drsnost smějí, stejně jako jeho rapu. „Beat hrozný, rap mizerný, text o ničem, kvalita výborná, holky super. Celkově vyhozené prachy. Raději bych je dal těm holkám, ať mě obskakují celou noc,“ píše jeden z kritiků. „Hrozné, příšerné, no prostě katastrofa,“ přidává se další. „Mám Lboye rád, ale tohle je nesmysl track. Slabý,“ píše další komentující. Jiní kritici pak píší, že se jedná prostě o další bizár ve stylu celého Clash of the Stars. Kdekdo ovšem v komentářích používá i ostřejší slovíčka.

V klipu se přitom objevuje i několik tváří nadcházejícího večera. V klubu Hot Pepper mezi sexy ženami si tak např. užívá nenáviděný influencer Tadeáš Veselý, kontroverzní Matouš Kaluba, Jan „Diego“ Kotlár a došlo také na zápasníka Tadeáše „Mawara“ Růžičku. Největší pozornost zde ovšem sklidí sexy tanečnice a krásky, které se před influencery nakrucují a ukazují své přednosti. Tak aspoň, že je v tomhle bizáru na co koukat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také