V Clash of the Stars se bude mlátit ex Shopaholicadel i Tadeáš Kuběnka. Dojde na bitku liliputů i slepých

Oblíbená zápasnická organizace zase jednou překračuje hranice bizáru a chystá dost možná nejšílenější večer ze všech!

Organizace Clash of the Stars, v níž se v ringu mlátí internetové hvězdičky či celebrity, se stala během svých uplynulých čtyř galavečerů velmi populární. Spousta lidí sice nadává, že bizarní fighty kazí sportovní tvář MMA, nadšeným divákům to ale moc nevadí. Minulý čtvrtý večer, který se uskutečnil v březnu, byl mnoha fanoušky svým výběrem zápasníků považovaný za nejslabší. Zdá se ale, že promotéři jim to na chystané páté akci dokonale vynahradí.

Na pondělní tiskové konferenci v pražském klubu Duplex totiž promotéři oznámili podobu jejich dalšího večera se všemi zápasy. A čeká nás evidentně bizár za bizárem. Šílenosti nás dle všeho čekají už na samotném začátku, kde se utkají bizarní postavičky sociálních sítí, Král Berouna a Snejks. O desítky minut později pak do klece nastoupí Kluk s kamením, který se po dlouhých domluvách a plánování konečně utká s bývalým přítelem Shopaholicadel, Davidem Pražákem alias Fregameremcz. Jejich rivalita sice začala ještě během vztahu s Adélou, ani rozchod ovšem jejich napětí nezchladil, a tak si konečně vyřídí účty.

Čekají nás ovšem i dva velmi neobvyklé zápasy. Už během čtvrtého galavečera bylo oznámeno, že nás čeká první zápas liliputů v Česku mezi Petrem „Obrem“ Markem a „Malým Zmijozelem“. Tím druhým bude zápas mezi slepým youtuberem Dragunovem a provokatérem Dannym Threemanem z partičky TVTwixx. Jelikož má ovšem Dragunov jasný handicap, budou oběma kvůli rovnocenným podmínkám zavázány oči a oba se budou orientovat podle zvuků rolniček, které budou mít na sobě přidělány.

Tím ovšem Clash of The Stars zdaleka nekončí. V ringu se objeví také vítěz druhé řady reality show LIKE HOUSE Tadeáš Kuběnka, který si vyřídí účty se svými rivalem Danielem Holomkem. Z hvězd LIKE HOUSE se pak objeví také influencerky Hanka Gelnarová a Satnady, které zajistí jediný holčičí zápas večera. Tiktoker Honza Michálek si to pak rozdá se Seaserem, který na něj a na jeho nejbližší ve videích často útočí. Hlavním zápasem večera pak bude již dříve oznámený fight mezi youtuberem Datlem a slovenským influencerem Dynamem. Bude se jednat o vůbec první titulový zápas Clash of the Stars.

A jak je to s bitkou mezi Psychopatem Bejrem a promotérem organizace Le Sym? Jedna z tváří organizace zopakovala svou výzvu k jejich zápasu v kleci strachu. Je totiž přesvědčený, že právě Bejr použil na březnové tiskovce pepřový sprej, i když se mu to nepodařilo nijak prokázat. Tak uvidíme, zda se tohoto zápasu dočkáme už během pátého galavečera, který se uskuteční 10. června v O2 Universu.


Přečtěte si také