Datel

10. června 2023 09:21

redakce Prima Lajk

Šok před Clash of the Stars! Datel nesplnil váhu. Co to znamená pro zápas o titul?

Nechvalně proslulý youtuber Datel má na kontě další ostudu. Nesplnil šampionskou váhu a v zápase o titul na Clash of the Stars nemůže získat pás.

Taková ostuda se jen tak nevidí. Marek Valášek alias Datel měl v pátém kole turnaje Clash of the Stars nastoupit proti Tomáši „Dynamo“ Križanovi v zápase o titul jako jedna z největších hvězd. A taky že nastoupí, po včerejším vážení už je ale jasné, že titul a pás nezíská, i kdyby zvítězil. Nesplnil totiž požadovanou váhu, a je tak podle pravidel diskvalifikován. Jak Križan, tak Valášek nicméně uvedli, že se jejich zápas stejnak uskuteční.

Datel se svými aktuálními 87,2 kg už v minulosti avizoval, že má problémy se shazováním. Zjevně ani motivace nebýt všem pro smích a nestat se ostudou celého Clash of the Stars nebyla dostatečně velká na to, aby správně jedl, cvičil a dělal vše proto, aby se dostal do potřebné kondice. Ostatně jak neprofesionální přístup Valášek zvolil, zmínil i Dynamo, jenž nechápe, jak mohl Datel překročit limit o tři kila!

Pokud vás každopádně zajímá celý mediální trénink a vážení i zbytku zápasníků, můžete se níže podívat na video. Páté kolo Clash of the Stars konající se opět v pražském O2 Universum začne oficiálně v sobotu 10. června v 18:00, kromě Datla vs. Dynama pak nabídne například ještě Ganstaboye vs. Mawara nebo Kluka s kamením vs. Fregamera. Zápasy můžete sledovat zde.

Sdílejte článek
Štítky Datel váha titul zápas Marek Valášek Clash of the Stars

Přečtěte si také